Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cs Cover Sun

Copertine si rulouri
0746 269 070, 0746 269 070

Despre noi

Trimite mesaj
Gaviota Simbac Eastern Europe, este o firma romaneasca cu capital mixt, integral privat, specializata in proiectarea, producerea si montarea sistemelor de protectie solara si siguranta.

Parte a grupului Gaviota Simbac, care este unul dintre cei mai mari producatori de subansable de rulouri si copertine la nivel mondial va garantam solutii inovative, sigure si durabile cu scopul clar de a va asigura confort si siguranta maxima .

Beneficiind de sistemele noastre inteligente de protectie solara luati in considerare si conservarea mediului inconjurator, economisind astfel energie .

O caracteristica esentiala a companiei noastre este reprezentata de nivelul calitativ la care se lucreaza pentru absolut toti clientii, indiferent ca sunt firme de stat, private sau persoane particulare.

Echipa noastra aduna peste 300 de persoane care sunt in continuă reorientarea prin rapiditate, cercetare, inovare și servicii, in conformitate cu cerintele pietei si imbinand inalta pregatire, seriozitatea si calificarea oamenilor cu starea tehnologica va oferim garantia unui rezultat optim in satisfacerea nevoilor dvs.
Produse si servicii:
copertine solare, copertine retractabile, rulouri exterioare aluminiu, rulouri exterioare lemn, parasolare, marchize, pergole solare, obloane exterioare, obloane interioare, pereti de vant, motoare
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cs Cover Sun
Persoana de contact: Coman Constantin
Adresa: Str. Valsanesti, Nr.27, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0746 269 070
Telefon mobil: 0746 269 070
Website: http://www.coversun.ro