Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Crucea Rosie Bacau
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri de prim ajutor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Orice salariat poate fi victima unui accident de munca. Viata lui poate depinde de interventia prompta si competenta a colegilor sai.


Crucea Rosie Bacau ofera cursuri de perfectionare prim ajutor pentru voluntari, angajati, si toate categoriile socio profesionale expuse riscului de accidentare ( viitori soferi, categorii de muncitori cu grad mare de accidentare, profesori, elevi, etc).

Primul ajutor  este modul în care fiecare dintre noi poate interveni şi ajuta într-o situaţie de urgenţă astfel încât, până la sosirea cadrelor medicale, situaţia celor în nevoie să rămână măcar în parametrii vitali.

Cursurile de prim ajutor premedical sunt astfel
concepute încât cei care le absolvă să aibă capacitatea
de intervenţie într-o situaţie de urgenţă, având toate
cunoştinţele necesare pentru a acorda ajutor şi a salva
vieţi.  

Specialiştii Crucii Roşii Bacau vă pregătesc în evaluarea situaţiei în vederea prevenirii agravării acesteia, recunoaşterea semnelor specifice şi asigurarea îngrijirilor de bază în caz de
accidente, răniri, îmbolnăviri instantanee, situaţii care să fie astfel  ţinute sub control până la sosirea şi preluarea pacientului de către personalul medical.

Cursurile de prim ajutor ale organizaţiei sunt la nivelul standardelor europene din domeniu, Crucea Roşie Română având 133 de ani de tradiţie în acordarea primul ajutorl.

Crucea Rosie  Bacau prin Legea nr.139/1995, modificata si completata cu Legea 524/2004, art.11,lit. k. este abilitata „ : sa organizeze cursuri de prim ajutor, obligatorii, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare."

Cursurile au o durată totală de 20 ore. Repartizarea acestor ore pe zile se stabileşte de comun acord cu beneficiarul. Instruirea are un caracter preponderent practic, iar la sfârşitul cursului se eliberează un atestat de absolvire.

Cursurile se pot organiza fie la sediul companiei dumneavoastră, fie la sediul Crucii Roşii din teritoriu.  
    
Pentru cei care ne sustin financiar cu contributii sau sponsorizari cursurile se realizeaza gratuit.

Mulţumim că aţi ales Crucea Roşie Bacau!

Relatii la : tel: 0234523733/0334401594.
web:www.crucea-rosie.ro sau
Din Gura in Gura