Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Crescatori.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Furaj premix gaini Macropremix Pmx-G
13 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Macropremixul Pmx-G pentru furajarea gainilor este un macropremix private label de a patra generatie, dezvoltat impreuna cu nutritionisti de top prin utilizarea de programe software profesionale speciale. Macropremixul Pmx-G este un amestec de vitamine, microminerale, macrominerale, aminoacizi si antioxidanti intr-un excipient format din carbonat de calciu si gluten de porumb, o formula creata cu scopul obtinerii de performante fara compromisuri in regim de furajare extensiva (gospodareasca, neintensiva / non-industriala) a gainilor. Pe scurt, scopul urmarit a fost obtinerea celor mai bune furaje posibile adaptate necesitatilor fiziologice specifice speciei, rasei si varstei carora se adreseaza.

Pe etichetele fiecarui macropremix sunt inscrise continutul detaliat, retetele calculate pe specificul macropremixului si pe specificul rasei, varstei si categoriei pasarilor carora li se adreseaza, cantitatea ambalata, modalitatea de pastrare, termenul de valabilitate, data fabricatiei, numarul de lot de fabricatie (pentru trasabilitate), datele de identificare si contact ale detinatorului private label-ului si alte informatii necesare & utile. Termenul de valabilitate este de 6 luni de la data fabricatiei.

Rata de inglobare a macropremixului este de 2,5%, ceea ce inseamna ca aveti nevoie de numai 2,5kg de macropremix pentru a face 100kg de furaj (nutret) finit pe care sa-l administrati. La un pret mediu de 13 lei / kg, costul macropremixului in kilogramul de furaj facut de tine este de 0,28 lei. La comenzi mai mari, pretul scade.

Adica te costa numai 28 de bani (0,28 lei) / kgca sa te asiguri ca furajul facut de tine are exact toate vitaminele, mineralele si aminoacizii necesari. Este cea mai avantajoasa solutie!

Disponibil in ambalaje multipli de 5 kg:

Pmx-G 5 kg = 65 lei (13 lei/kg) - pentru 200 kg furaj gaini [curier rapid 25 lei oriunde RO]
Pmx-G 10 kg = 130 lei (13 lei/kg) - pt 400 kg furaj gaini [curier rapid 28 lei oriunde RO]
Pmx-G 15 kg = 180 lei (12 lei/kg) - pt 600 kg furaj gaini [curier rapid 30 lei oriunde RO]
Pmx-G 20 kg = 240 lei (12 lei/kg) - pt 800 kg furaj gaini [curier rapid 36 lei oriunde RO]
Pmx-G 25 kg = 300 lei (12 lei/kg) - pt 1 tona furaj gaini [curier rapid 38 lei oriunde RO]
Pmx-G 30 kg = 360 lei (12 lei/kg) - pt 1,2 tone furaj gaini [curier rapid 43 lei oriunde RO]
Din Gura in Gura