Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Craviorserv Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Solarii ecologice de 300 mp cu finantare
23 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea noastra livreaza in toate judetele tarii, SOLARII NOI, in 2 tipuri dimensionale, in functie de suprafata utila a solarului: 240,300. Solariile reprezinta cele mai mici si mai profitabile investitii care nu trebuie sa lipseasca din nici o gospodarie, pentru ca ele va asigura profituri sigure si permanente IN TOT TIMPUL ANULUI.INVESTITIA SE RECUPEREAZA IN 18-24 LUNI.

Legumicultorii care au cultivat in regim intensiv tomate, ardei, castraveti, etc., utilizand solariile noastre, au obtinut pana la sfarsitul lunii septembrie 2009, in medie, profituri de 30 RON/ mp de solar, numai pentru o singura recolta (7200 RON/ modul de 240 mp).
Pentru persoanele care nu au cunostintele necesare in domeniul legumiculturii sau horticulturii, asiguram suportul stiintific si tehnic precum si substantele bioecologice necesare obtinerii unor recolte mari si reducerea ciclului la culturi cu 25%.Solariile sunt acoperite cu folie din polyetilena din import,multistrat,tratata.
O stire de ultima ora, larg difuzata de catre toate ziarele, radiourile si televiziunile, ne informeaza ca cel putin 49,5% dintre fructele, legumele si cerealele produse in UE contin pesticide! Prin urmare, jumatate dintre legumele si fructele pe care le consumam zilnic, alaturi de copiii nostri, contin substante toxice extrem de periculoase! Problemele hormonale grave, sterilitatea, cancerul sau malformaţiile la copii sunt doar cateva dintre cele mai grave afectiuni provocate de pesticide!
Dimensiuni,componente si descriere sumara a solariilor de 300 mp:
Latimea : 6m, lungimea : 25-50 m, inaltimea maxima : 3,25 m
Structura metalica : executata din profile galvanizate ;
Acoperisul : este confectionat din folie triplustrat,tratata anti-UV si anticondens;
Usa de acces : culisanta,deschiderea: 2,5 m,permite accesul cu utilaje agricole;
Sistemul de ventilatie : macarale laterale,care ruleaza folia pe toata lungimea;
Sistemul de stropire : cu aspersoare de ceata,amplasate pe toata lungimea.
Termen de livrare : 3-7 zile de la semnarea si achitarea contractului
Aveti posibilitatea sa alegeti una dintre cele 2 variante de echipare a solarului :
1. Solar 300 mp(structura metalica + folie ptr.acoperis + transport + montaj) ; Pret : 18 euro/mp +TVA
2. Solar 300 mp la cheie (structura metalica + folie ptr. acoperis + instalatiade irigare + transport + montaj ).

Pret : 19 euro/mp +TVA

Numai in perioada 2007-2009 am montat 108 module de solarii,la cheie,in judetele: Ilfov,Constanta,Maramures, Timis, Dambovita, Brasov, Braila, Salaj, Hunedoara, Iasi.

Beneficiarii acestor solarii sunt: Gradina Botanica Iasi (Ordonator- Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi), Pepinierele silvice apartinand Regiei Nationale a Padurilor Romsilva (Brasov si Constanta),pensiuni agroturistice (Maramures, Hunedoara), persoane fizice care au devenit legumicultori dupa 6 luni de exploatare a solariilor (Timis, Ilfov, Dambovita, Braila, Salaj).

In vederea obtinerii unor productii mari de legume,asiguram in mod absolut gratuit consultanta,suport tehnic si stiintific,pe o perioada de 2 ani. Astfel veti putea avea acces la cele mai noi metode privind productia legumelor in regim protejat si toate notiunile despre constructiile folosite la protejarea culturilor legumicole. In acelasi timp veti cunoaste rolul factorilor de vegetatie si particularitatile dirijarii acestora la cultura protejata a legumelor.

Veti primi toate instructiunile privind pregatirea materialului pentru insamantarea culturilor,precum si pregatirea spatiilor si terenurilor pentru infiintarea culturilor.Veti afla totul despre infiintarea culturilor si veti fi informat despre cele mai noi tehnologii la culturile legumicole protejate in sere si solarii.
Din Gura in Gura