Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Centrul De Broderie - Crash And Sport

Personalizeaza ceea ce porti !
0341.42.40.43, 0723.93.66.94

Despre noi

Trimite mesaj
Crashandsport a fost conceputa ca o resursa de informatii pentru toate companiile care se respecta si tin la imaginea si promovarea lor.

Acest sistem de personalizare prin broderie a devenit rapid foarte popular luand locul inscriptionarii prin alte mijloace. Folosim produse de buna calitate, speciale pentru brodat, utilaje performante,ace pentru brodat GROZ-BECKERT, ORGAN,SCHMETZ, ata de brodat: AMANN, LUSTRO, MADEIRA.

Firma noastra ofera servicii profesionale de broderie. Va oferim o gama larga de confectii si accesorii, ca: tricouri personalizate prin broderie, sepci brodate, salopete brodate la buzunar cu logo-ul firmei dvs, sau cu broderie pe spate, ecusoane militare brodate, embleme sau ecusoane scolare brodate cu sigla scolii, bonete brodate, broderie pe halate medicale, geci brodate, cravate personalizate prin broderie, genti brodate, etca��

Brodam pentru unitati hoteliere,broderie pe huse pentru scaune, broderie pe fete de masa, lenjerie de pat personalizata prin broderie cu denumirea complexului hotelier. Broderie pe ecusoane pentru angajati, broderie pe uniforme. Realizam broderie pe trusoul bebelusului pentru botez. Broderia poate fi aplicata inainte si dupa finisarea produsului, poate fi aplicata cu stick, cu velcro (scai) sau direct pe produs intr-o zona (pe buzunar, in piept, pe guler, pe manseta, pe spate sau pe intreaga suprafata a produsului. Anumite detalii brodate pot schimba radical designul unui produs, este de ajuns sa folositi monograme brodate si acesl produs devine unicat.

Personalizati produsele pe care le purtati prin broderie, o noua forma de promovara, mult mai eleganta si mai eficienta. Suntem dedicati clientilor nostri pentru a satisface A�n A�ntregime cerintele acestora in ceea ce priveste imaginea, calitatea, pretul, corectitudinea, fidelizarea.
Produse si servicii:
broderie aplicata, broderii, ecusoane brodate, broderie echipament de lucru, broderie tricouri, broderie echipament firme paza, broderie uniforme, broderie computerizata, broderie sepci, tricouri
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Centrul De Broderie - Crash And Sport
Persoana de contact: Popescu Daniel
Adresa: Bd. Aurel Vlaicu, Nr. 140 bis
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0341.42.40.43
Telefon mobil: 0723.93.66.94
Fax: 0341.46.76.60
Website: http://www.centruldebroderie.ro