Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc C & N Hidroterm Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Purificator de aer Eagle 5000
5875 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Eagle 5000 este special conceput pentru incaperi pline de substante chimice si/sau fum deoarece are puterea de a anihila si de a dezintegra compozitia nociva a substantelor, ce prezinta un risc crescut de nocivitate pentru organism.

Cand spunem substante toxice , nu ne referim la o cantitate mica, cand spunem fum de tigara nu ne referim la doua trei tigari...luati in calcul acest lucru. Indeparteaza mirosurile rezultate ca urmare a curateniei incaperilor, mirosurile rezultate de vopsele in industria tipografica, precum si particulele grele de praf si fum. Aparatul (purificator de aer) asigura un volum de aer corespunzator, de o calitate exceptionala, pentru o incapere de 525 m2 de o calitate exceptionala.

Tehnologia folosita este ActivePure Sistemul "Active pure" nu isi face efectul in interiorul acestui purificator de aer ci chiar la sursa de poluare. Acest lucru este posibil datorita ionizarii +/-, ionizarii hydrogen peroxidului si a folosirii ozonului in micro-doze. Aceste fenomene odata create in interiorul acestui purificator, sunt suflate cu ajutorul unui ventilator in aerul care urmeaza sa fie purificat. Astfel se reduce substantial timpul necesar curatirii aerului deoarece nu mai este necesara si absorbtia acestuia in aparat si rasuflarea lui in aer dupa filtrare.

EAGLE 5000 (purificator de aer exceptional) a fost proiectat pentru functionare continua de 24 de ore/24 si, din aceasta cauza are si un consum extrem de mic - cca 60W! Deoarece mare parte a procesului de neutralizare a prafului si fumului este efectuat de ioni, este necesara mentinerea concentratiei acestora. Odata oprit purificatorul,, ionii astfel generati se vor descompune iar efectul lor de curatire se va sfarsi. Din acest motiv aparatul trebuie sa functioneze pe tot timpul programului.

Are incorporat un generator cu emisie de ozon ce oxideaza si distruge particulele de fum, bacterii,virusi si chiar fungi. Ozonul nu este raspandit oricum si oricand, ci exista un sistem de autorglare si chiar mai mult, senzori de captare a „informatiei”, de recunoastere a calitatii aerului, ce permit purificatorului sa emane cantitatea de ozon necesara functiei sale, nici mai mult nici mai putin.

Foloseste doua tipuri de ionizare pentru ingreunarea particulelor nocive, in doi timpi separati, prin miscari diferite ale acestora si anume : generare de ioni in tot spatiu (20 kv)si miscari pulsatorii ale ionilor (24-30 KV, 20-30 Khz)ceea ce face ca spatiul sa fie complet curatat, chiar si in cele mai mici si mai incomode locuri.

Purificatorul are un ventilator cu viteza variabila si usor reglabila in functie de necesitati.De asemenea exista posibilitatea de reglare a emisiei de ozon si ioni.

Ideal pentru spatii mari

spitale
spatii publice intens accesate
locuinte aflate in zone de trafic rutier sau zone poluate
restaurante
baruri
cafenele
casinouri
cluburi de noapte
banci si institutii publice
muzee
alte spatii publice
Efecte
anihileaza praful, fumul si fumul de tigara
neutralizeaza mirosurile
omoara acarienii
reduce numarul bacteriilor si virusilor in proportie de 99,999 %
indeparteaza polenul si alti factori alergici - iritanti
distruge mucegaiul si previne aparitia acestuia
asigura un mediu sanatos, armonios in spatiile interioare
anihileaza particulele nocive organismului din substantele chimice folosite in industria chimica, in vopsitorii, in industria tipografica, etc.

Pentru îndepărtarea de particule, cum ar fi fum, praf, precum şi mirosurile chimice severe, care rezultă de la fumat, imprimare, curăţare, vopsire, etc V-ATI ALES ALIATUL POTRIVIT : EGALE 5000.
Din Gura in Gura