Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cover Glass Design

0728473293,

Despre noi

Trimite mesaj
La inceputul aniilor a��90, Jarmo Sjoholm a inventat sistemul cu panouri de sticla fara profile verticale Cover Glass Curtain.

Datorita unicitatii tehnologiei, a devenit primul sistem din lume care ofera posibilitatea de a glisa panourille de sticla pe diferite unghiuri si de a le deschide din orice parte se doreste.

Sistemul Cover are o suprafata total transparenta, si nu exista nici un obstacol vizual care sa impiedice privirea peisajului din exterior.

Asigura spatiului    protectie impotriva    intemperiilor naturii, reducand pierderile de caldura cu pana la 60 %, asigurand si o foarte buna izolare fonica.

Sistemul foloseste sticla securizata de 6-8-10 mm, cu inaltimea maxima de 380 cm, latimea panourilor variind intre 60-100 cm.

Cover a obtinut certificatul ETA (European Technical Approval) fiind in conformitate cu toate conditiile Europene de siguranta si sanatate, rezistenta la vant si impact fiind certificate de sistemul de calitate ISSO 9001.

Avand un mare success la nivel mondial si fiind patentat in numeroase tari si continente, sistemul imbunatateste estetica fatadelor fara sa afecteze linia arhitecturala a cladirilor.

Imbina armonios noul cu un spatiu natural, creand un ambient fascinant in toate anotimpurile.

Site: www.coverglassdesign.com
Produse si servicii:
sistem cu panouri de sticla fara profile verticale Cover Glass Curtain
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
ETA ,ISSO
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cover Glass Design
Persoana de contact: Nicoli Sergiu
Adresa: Venus, Nr. 35
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0728473293