Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Corisson Originals Srl

Margele pentru bijuterii
0742195158, 0742195158

Despre noi

Trimite mesaj
MulteMargele - dedicati in totalitate artizanatului si lucrurilor frumoase, scopul nostru a devenit sustinerea pasiunii voastre pentru margelit!

Astfel, va punem la dispozitie peste 15.0000 de produse, margelute si accesorii pentru bijuterii si avem grija sa ajunga la voi acasa in cel mai scurt timp posibil!

In magazinul nostru gasiti multe multe modele de margelute din sticla pe toate culorile pe care le puteti dori, margele din sticla lampwork, perle de cultura, perle de Mallorca, peste 1000 de modele de pietre semipretioase, margele din portelan, margele din lut polimeric, margele, margele si multe multe margele ;)

Pe langa atat de multe margele, oferim si baza de furnituri necesara: tortite, ace, baze pentru pandante, pentru inele, pentru brose si toate uneltele necesare!

Nu am uitat nici de iubitorii lutului polimeric! Va oferim toata paleta de culori Fimo si ustensilele necesare pentru a va usura munca!

Spor la margelit!
Produse si servicii:
accesorii si bijuterii lucrate manual din cele mai speciale materiale: pietre semipretioase, murano, millefiori, margele acrilice, margele de sticla si multe altele
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Corisson Originals Srl
Persoana de contact: Gaspar Paul- Bernard
Adresa: Cotu-Mic, Nr. 65b
Localitate: Lugoj
Judet: Timis
Telefon: 0742195158
Telefon mobil: 0742195158
Website: http://www.multemargele.ro