Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Supliment nutritiv Whole Food Royal 2
42 $
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
„Hrana completa" cu nanoclusteri si minerale
Royal 2 furnizeaza organismului cel mai sigur si mai complex supliment de vitamine si minerale in forma chelata.

Acest supliment nutritiv este necesar pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii organismului, pentru stimularea sistemului imunitar. Produsul se recomanda ca tratament adjuvant in ameliorarea simptomelor din adenomul tiroidian, afectiuni dermatologice, cardio-vasculare, ale sistemului osos. Datorita compozitiei sale este un antioxidant puternic fiind indicat persoanelor care utilizeaza computere sau alte aparate emitatoare de radiatii, sau celor care locuiesc in zone poluate. Dupa cum se stie, functiile vitale ale organelor si tesuturilor depind de gradul de asigurare a organismului cu substante nutritive necesare. Orice deficit de vitamine sau de minerale poate duce la aparitia si dezvoltarea bolilor. De multe ori alimentatia nu contine toate substantele nutritive de care avem nevoie.

Chiar daca respectam o alimentatie corecta si consumam o hrana bogata in vitamine si in compusi minerali, unele tehnici culinare distrug multe substante nutritive si, asfel, acestea nu mai ajung in organism. Adeseori plantele consumate de om ca hrana sunt sarace in substante nutritive deoarece sunt cultivate pe soluri tratate cu ingrasaminte chimice.
Whote Food Royal 2 este cel mai simplu si mai eficient mijloc de iesire dintr-o astfel de situatie. Plantele din acest complex sunt bogate in toate substantele nutritive (vitamine, proteine, aminoacizi, hidrati de carbon complecsi, acizi grasi, minerale, pigmenti s.a). Plantele au fost cultivate in locuri ecologice, folosindu-se numai ingrasaminte organice si au fost uscate cu grija la temperaturi joase.

Whote Food contine o larga gama de antioxidanti, esentiali pentru neutralizarea radicalilor liberi responsabili de aparitia bolilor si a imbatranirii premature. In plus in compozitie sunt incluse minerale in forma aminochelata, din depunerile marine naturale. Sub aceasta forma mineralele se asimileaza rapid si in totalitate. Se inlatura astfel efectul altor substante ce le ingreuneaza absorbtia. Nanoclusterii imbunatatesc absorbtia tuturor substantelor nutritive in organism.

Mod de administrare: 2-3 capsule pe zi, de preferinta in timpul mesei.

Contraindicatii: nu exista.
Din Gura in Gura