Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Minitechnicus Srl

0724223536, 0762 20 89 21 ​

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2007, compania Minitechnicus a castigat increderea partenerilor si colaboratorilor sai fiind in continua crestere pe piata consumabilelor si a echipamentelor IT. Prin parteneriatele cu Sharp si Konica Minolta am devenit lideri de piata pe plan local in ce priveste solutiile de printare.

Echipa noastra, prin experienta acumulata, pune la dispozitie o serie de servicii si solutii ce trateaza ramura IT a oricarui tip de interprindere.

Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT.

Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business.

Consultanta IT poate include, dar nu se limiteaza la, dimensionarea corecta, recomandari privind infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse.

Gama de produse comercializate este foarte larga si cuprinde calculatoare, componente, monitoare, periferice, consumabile, etc.; de asemenea oferim asistenta software si servicii de proiectare, instalare si intretinere retele de calculatoare, centrale telefonice, server-e (de e-mail, ftp, web).

Serviciul de asistenta tehnica, precum si cele de depanare, devirusare si mentenanta vor asigura implementarea unei fluiditati in activitatea desfasurata pe echipamente dar si mentinerea acesteia.
Produse si servicii:
solutii de printare, sisteme IT
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Minitechnicus Srl
Persoana de contact: Dumitru Adi
Adresa: Str. I.C. Bratianu, Nr. 30
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0724223536
Telefon mobil: 0762 20 89 21 ​
Website: http://www.minitechnicus.ro