Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cooper Pear

Solutia Ta De Refinantare
0371376486, 0720072192

Despre noi

Trimite mesaj
Cooper Pear este un site destinat celor care doresc sa isi diminueze efortul financiar, cauzat de plata ratelor la credite.

Ideea acestui site s-a nascut din incercarea noastra de a ne reduce ratele lunare, proces care s-a dovedit a fi extrem de anevoios si consumator de timp, optiunile fiind limitate la folosirea site-urilor bancare, pentru informare cu privire la costurile imprumuturilor. Doar aceasta informare nu a fost suficienta, deoarece simplul fapt de a alege o banca nu iti garanteaza ca dosarul iti va fi si aprobat, lucru care s-a si intamplat. Asadar, am fost nevoiti sa mergem la primele 5 banci din topuri pentru a fi aprobati de cea de-a 6 - a. Banca care ne-a acordat finantarea a fost identificata de expertul nostru de ajutor in credite, KIWI Finance.

Astfel a luat nastere CooperPear, din dorinta de a oferi oamenilor acess la solutiile financiare pe care chiar le pot accesa, intr-un timp scurt si fara efort.

Elementul de succes si totodata de noutate al CooperPear este dat de faptul ca oferim clientilor nostrii posibilitatea de a compara ofertele bancilor la care se incadreaza, in urma efectuarii unui calcul al eligibilitatii direct in aplicatiile partenerilor finantatori, fapt care ofera un grad de cetitudine mai mare cu privire la aprobarea finantarii.

Pe langa cele de mai sus beneficiezi de consultanta in intocmirea dosarului, sprijin in procesul de aprobare, explicarea termenilor intr-un limbaj usor de inteles si nu in ultimul rand te scutim de nenumarate drumuri la banci.
Produse si servicii:
credit de nevoi personale cu ipoteca prin care se refinanteaza orice tip de credit
Tipul companiei:
Financiar - Bancar
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cooper Pear
Persoana de contact: Elias Vlad
Adresa: Cal. Victoriei, Nr. 21
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0371376486
Telefon mobil: 0720072192
Fax: 0318176085