Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cool Rentals

Events rental equipments
+40 31.432.61.57, +40 758 033 900

Despre noi

Trimite mesaj
Cool Rentals este partenerul tau strategic in organizarea de evenimente, in zona de consultanta si implementare tehnica.

Cool Rentals inseamna solutii eficiente si customizate pentru specificul evenimentului tau, inseamna tehnologie de ultima ora, la cele mai inalte standarde de calitate si o echipa de specialisti cu experienta.
Portofoliul de produse Cool Rentals acopera toata gama de echipamente necesare organizarii unui eveniment: sisteme complete audio si video, indoor si outdoor, lumini, scenotehnica, echipamente electrice, solutii integrate de scena.

Echipa noastra de profesionisti se afla in permanenta la dispozitia ta pentru a-ti oferi consultanta in configurarea rider-ului tehnic potrivit cu specificul si caracteristicile evenimentului tau si suport tehnic in procesul de implementare pe toata desfasurarea evenimentului.

Echipamentele Cool Rentals sunt aliniate in permanenta la tehnologia de ultima ora si reprezinta de fiecare data cea mai buna solutie pentru specificul evenimentului tau.

Serviciile Cool Rentals sunt proiectate sa atinga scopul evenimentului tau: echipamente de ultima generatie, consultanta oferita de specialisti cu experienta si, mai ales, implicare totala.
Fie ca este vorba de o conferinta, de o lansare de produs sau de conceperea unui eveniment de inalta vizibilitate, echipa Cool Rentals garanteaza pentru reusita evenimentului.

Portofoliul nostru de produse si servicii ne ajuta sa putem reactiona rapid si sa acoperim la nivel inalt toate solicitarile primite.
Produse si servicii:
echipamente scena, sunet, lumini, video, multimedia, corturi, grupuri electrogene, implementare proiecte BTL, evenimente speciale, organizari petreceri, spectacole, concerte, conferinte, stand targuri
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cool Rentals
Persoana de contact: Maraloiu Dragos
Adresa: B-dul Iuliu Maniu, Nr .6, Sect .6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: +40 31.432.61.57
Telefon mobil: +40 758 033 900
Fax: +40 31.432.61.56
Website: http://www.coolrentals.ro