Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
CookingAid Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Chiuveta bucatarie Horeca inox dubla CookingAid Ultimate Duo
2990 lei
Brand
Ultimate Duo XL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Chiuveta bucatarie Horeca inox dubla CookingAid Ultimate Duo:
-chiuveta CookingAid Ultimate Duo XL cu 2 cuve si zona picurare, cu finisaj inox satinat si cu o grosime a inoxului de 1.2 mm;
-2 bucati ventil de scurgere din inox de marime XL pe model american, cu gratar resturi alimentare si capac inox cu garnitura silicon;
-setul complet dublu de tevi din plastic cu sifon si preaplin pana la evacuarea din perete, cu adaptor scurgere canalizare pt teava de 40mm si 50mm;
-scurgator de vase / fructe / paste din inox SUS304 perforat tip tavita adanca, personalizat pentru cuva mare, din stanga chiuvetei;
-gratar scurgator rulabil din inox cilindric si cauciuc care se foloseste deasupra zonei de picurare;
-dozator detergent / dispersor detergent din inox deasupra si recipient plastic sub chiuveta;
-cleme montaj blat.

Optionale, neincluse dar disponibile in stoc, din acelasi gama CookingAid Ultimate Duo XL:
-baterie de lux model CookingAid Spring Square cu cap LED termostatat care lumineaza in 3 culori in functie de temperatura apei (separat 650 lei).
-tocator/fund de lemn din lemn de Sequoia personalizat pentru chiuveta CookingAid Ultimate Duo XL (separat 150 lei);

Chiuveta CookingAid Ultimate Duo XL este o chiuveta profesionala Horeca destinata indeosebi restaurantelor, hotelurilor, pensiunilor, motelurilor, furnizorilor de servicii de catering, salilor de nunti, botezuri si alte evenimente, dar potrivita si pentru uz casnic celor care isi doresc o chiuveta mai mare decat chiuvetele clasice de pe piata.

Marea majoritate a chiuvetelor pe care le gasiti in magazinele de profil din Romania au o grosime a inoxului intre 0.4 - 0.6 mm, observabila doar in zona de instalare a ventilului de inox, in jurul gaurii de evacuare, grosimea marginilor de sus fiind ascunsa prin tesire sau indoiri multiple. Acel gen de chiuvete flambeaza cand sunt apasate chiar si cu un deget de jos in sus si sunt sensibile la socuri mecanice. Chiuvetele CookingAid sunt chiuvete profesionale, de lux, cu o grosime a inoxului intre 1 - 1.2mm, dar la pret similar cu cele clasice oferite de alti producatori din bransa.

Gaura de scurgere a chiuvetei are diametrul decupat de 90mm plus o amprentare de 8mm pe tot conturul gaurii pt a acomoda ventilul de inox ce se monteaza in aceasta gaura, ventil care are un diametru total de 114mm.

Dimensiunea interioara a cuvei largi din stanga, este de 450mm lungime / 420mm latime / 220mm inaltime.
Dimensiunea interioara a cuvei medii din dreapta este de 450mm lungime / 420mm latime / 220mm inaltime.
Picuratorul din partea dreapta a chiuvetei are o lungime de 225mm / 340mm latime.
Dimensiunea totala exterioara a chiuvetei este de 1200mm lungime /500mm latime / 220mm inaltimea.
Marginile stanga / dreapta / fata a chiuvetei sunt de 25mm iar partea din spate unde se instaleaza bateria si dozatorul de sapun este de 75mm.
Decupajul necesar in blatul de bucatarie este de 1170mmX470mm, dar recomandam taierea blatului doar in momentul in care ati primit chiuveta.
Instalarea se face pe blat.
Pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati pe email sau la telefon.
Din Gura in Gura