Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Infiintare firma SRL Craiova
Brand
Registrul Comertului Dolj
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Infiintari firme in Craiova - Registrul Comertului Dolj

Infiintarea unei societati comerciale (SRL, PFA, II, etc.) reprezinta primul pas in dezvoltarea unei afaceri, iar toate demersurile intocmirii dosarului final (cu actele necesare infiintari unei firme) le facem noi (prin serviciul INFIINTARI FIRME IN CRAIOVA ), urmand ca dosarul final sa fie depus la Registrul Comertului Dolj.

Alegerea obiectului de activitate se face conform clasificarii din noul Cod CAEN. Pentru deschiderea unei firme iti poti stabili un singur obiect principal de activitate si un numar nelimitat de obiecte secundare de activitate.

Sediul social, pentru firma in curs de infiintare, se stabileste prin incheierea unui contract de comodat sau de inchiriere, contract incheiat intre proprietarul spatiului si viitoarea firma, pe baza rezervarii denumirii de la Registrul Comertului Dolj.

Daca vrei sa iti deschizi o firma (SRL, PFA sau II) in CRAIOVA, sau in orice localitate din Judetul DOLJ, te rugam sa ne contactezi telefonic la nr. 0766.361.053 , pentru a programa o intalnire.

OPERATIUNI ONLINE - REGISTRUL COMERTULUI
MODIFICARE SRL, P.F.A., I.I., I.F.
- schimbare/prelungire sediu
- cesiune parti sociale
- dizolvare/lichidare/radiere
- completare/schimbare obiect de activitate
- majorare/micsorare capital social
- autorizare/deschidere/inchidere puncte de lucru
- suspendarea temporara /reluare activitate
- actualizare date asociati/administrator; ETC.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura