Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Consfer S.R.L.

-,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1999, Consfer S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Slobozia, judetul Ialomita.

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca intretinere, reparatii cai ferate, service auto, mecanica, vulcanizare transport marfa cu autocamioane. Firma noastra are un personal de 42 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.    

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Consfer S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.
Produse si servicii:
constructii civile si industriale, pardoseli industriale elicopteriazate, intretinere, reparatii cai ferate, service auto, mecanica, vulcanizare transport marfa in vrac cu autocamioane
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO, AFER, ARR
Anul infiintarii:
1999

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Consfer S.R.L.
Persoana de contact: Ionita Denisa
Adresa: Bd. Basarab Matei, Nr. 8-10, Bl. P+8, Ansamblu Peco
Localitate: Slobozia
Judet: Ialomita
Telefon: -
Fax: 0243/206262