Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Conlitmas Export Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cupa lineara de turnare Almatic
Brand
ALMATIC
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dispozitive periferice:

descrierea cupei lineare de turnare model Almatic:
cupa lineara model Almatic este adecvata pentru dimensionarea si transportarea metalului topit de la cuptor la masina dvs. de turnare prin presiune.

Este compusa dintr-o traversa principala prevazuta cu ghidaje de profil prismatic; un carucior aluneca pe acestea ai contine grupuri pentru deplasarea verticala si rotatia cupei.

Deplasarea pe axa verticala impreuna cu translatia si rotatia cupei se realizeaza prin intermediul a 3 transmisii cu angrenaj cu cremaliera.

O unitate de angrenare cuplata cu un motor electric fara perii ghideaza cu precizie miscarea de rotatie a cupei, astfel incat se poate regla corect inclinarea acesteia în timpul laminarii sau turnarii. Acest control, realizat in bucla inchisa, permite mentinerea constanta a caştigului la turnare.
Exista posibilitatea turnarii metalului topit si prin programarea a trei valori si a vitezelor relevante de turnare ale acestora. Control al posibilelor alarme pe ciclu cu turnare automată in cuptor.
Axele de translatie orizontala si verticala sunt deservite de catre grupuri de transmisie cu reglare a vitezei de accelerare si decelerare.
Toate partile in miscare sunt gresate prin intermediul unei unitaţi centrale.
Cupa lineara model ALMATIC este asamblata pe o traversa principala conectata la un suport central articulat. Dimensiunea sa este proiectata pentru a usura fixarea corecta a suportului de injectare al masinii, iar la capat aceasta are un suport reglabil pe inalţime care se racordeaza la placa fixa a masinii.
Vitezele pe axele de translaţie orizontala si verticala, impreuna cu miscarea de rotaţie a cupei, sunt setate de la tastatura, cu control al pozitei si control al valorilor de turnare/laminare.

Controlul se realizeaza prin intermediul unui aparat complet electronic cu PLC, echipat cu tastatura şi ecran pentru programarea datelor relevante pentru pozitii si viteze, cu posibilitatea stocarii a pana la 50 de programe diferite.

Acelaşi echipament are interfata cu masina, in scopul asigurarii tuturor deplasarilor si masurilor de protectie intre masina si cupa cu metal.

Caracteristici tehnice

AXA orizontala de translatie mm ; 2000
AXA verticala de translatie mm ; 1100
CAPACITATEA maxima a cupei Kg ; 12
Tensiunea de alimentare 380V/50HZ

La cererea Dvs. suntem pregatiti sa va raspundem la intrebari, sa va oferim mai multe informatii despre utilajul nostru
Din Gura in Gura