Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi suntem garantia

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cronometru - tabela teren sportiv

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Este ideal pentru o gama larga de activitati sportive si gimnastica, unde secventele de actiune – pauza au o durata fixa

Dimensiuni: 56x19x4cm.

Caracteristici tehnice:
Dispune de 5 tipuri de cronometrare programabile, fiecare este usor activabila de catre butonul corespondent  care poate fi asociat cu multiple activitati sportive fara a fi necesara resetarea timpului de fiecare data.

Diverse modalitati de functionare pot fi obtinute prin programarea celor 4 parametri ai timerului:timpul de actiune, a pauzei si finalului de pauza (intre 0-99min), precum si a numarului de reprize (intre 0-99).
Modalitate de contorizare a timpuluicrescatoare sau descrescatoare.

Vizualizarea timpului sau a numarului de cicluri cu ajutorul cifrelor ce au 9cm inaltime, usor vizibile de la peste 30m.

Posibilitatea de a alege 2 tipuri de sunete si 3 nivele de intensitate sonorapentru a semnaliza fiecare inceput sau sfarsit de actiune.

Inregistrarea automata a starului timerului la sfarsitul celui activ curent cu o crestere considerabila a combinatiilor timpilor inregistrati:de exemplu un numar diferit de cicluri cu durate diferite de actiune/pauza poate urma unui anumit numar de cicluri actiune/pauza.

Functionarea simultana a 2 timere: primul emite un semnal sonor si afiseaza timpul, cel de al doilea emite un semnal sonor diferit fata de primul la fiecare inceput/sfarsit de actiune, aceasta functie permitand inregistrarea simultana a doua activitati sportive.

Permite instalarea pe o suprafata verticala (un perete) sau pe o suprafata plana (o masa), fiind fixat cu suruburi.

Robust, izolat, are o carcasa comfectionata din plastic, se livreaza cu cablu de alimentare si steker, nu necesita impamantare.

Tastatura de foarte buna calitate cu membrana plata si 5 milioane de contacte garantate pentru fiecare tasta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura