Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Conamo Sport Srl

Noi suntem garantia
0040757573414, 0757573415

Gazon artificial teren de fotbal Xtreme Turf Premier S50

Out of stock
Telefon:
0040757573414
 

Detalii produs

Xtreme Turf Premier S50, este alegerea ideala pentru  terenurile de fotbal regulamentare ale cluburilor sportive, pentru terenurile de antrenament ale echipelor de fotbal dar si pentru cele destinate meciurilor, ori uzului privat ca terenuri de agrement sau pentru inchiriat (asta in cazul in care clientul doreste un gazon cu performate de top), sau in cazul in care se doreste realizarea de terenuri de fotbal in vederea Omologari acestora pentru desfasurarea de competiti la nivel profesionist.

Xtreme Turf Premier S50 este un gazon tip monofilament, avand inaltimea firului de 50mm, stratul suport fiind  realizat din captuseala dubla din polipropilena dublata de plasa de captuseala cu celula deschisa stabilizata pentru a rezista razelor ultraviolete acoperita cu latex.

Acest tip de gazon artificial este compus din fire de polietilena nerasucite dar grupate intr-un manunchi ce da un aspect natural gazonului. Gazonul beneficiaza de noile inovatii tehnologice specifice gazonului sintetic de noua generatie ca fibra cu "spine" (coloana de rezistenta) in forma de V si memoria materialului fibrei, tratament pentru durabilitate extinsa la radiatia ultravioleta si noilor tehnici de extrudare a fibrei.

Gazonul are o durata de viata indelungata, cu costuri de intretinere si utilizare minime si o constanta a caracteristicilor de absorptie a socurilor si saritura a mingi  ne influentata de conditiile climatice si de regimul de exploatare al acestuia.

Asigura o buna protectie jucatorilor prin preluarea socurilor produse la caderea acestora pe suprafata de joc, eliminarea riscului produceri juliturilor si arsurilor caracteristice gazonului sintetic de veche generatie, a accidentarilor acestora, datorita reduceri eforturilor in articulatii si asigurarii unei bune ricosari a balonului si a aderentei jucatorului la suprafata de joc, putandu-se utiliza cu incredere in orice conditii climatice si garantand obtinerea de performante maxime cu un efort minim.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Conamo Sport Srl
Persoana de contact: Cretescu Costel
Adresa: Calea Bucuresti, Nr. 84
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0040757573414
Telefon mobil: 0757573415
Fax: 0368412380
Website: http://www.conamosport.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi