Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Conamo Sport Srl

Noi suntem garantia
0040757573414, 0757573415

Parchet pentru uz sportiv - baschet Berlin

Out of stock
Telefon:
0040757573414
 

Detalii produs

Parchetul pentru uz sportiv din lemn de esenta tare Tip Berlin beneficiaza de certificare  ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004, DIN, EN 14904:2006, si RAL, fiind in acelasi timp omologat de catre FIBA (Federatia Internationala de Baschet), FIH (Federatia Internationala de Handbal), corespunzand tuturor normelor si normetivelor interne si internationale in vigoare, fapt ce permite utilizarea lui pentru pavimentarea salilor de sport in vederea OMOLOGARII si a desfasurari pe aceasta suprafata a copetitiilor sportive interne si internationale de orice nivel.

Parchetul pentru uz sportiv din lemn de esenta tare beneficiaza de un finisaj special dezvoltat de catre furnizor, asa numitul sitem "PERMADUR" care consta in 8 straturi diferite dispuse pe suprafata parchetului conferindui acestuia o rezistenta la uzura deosbita (testata), de peste 18 ani fara a necesita refinisari ale suprafetei de joc.

Placile de parchet sunt montate pe module de disrtributie a sarcinilor de incarcare, care la randul lor sunt asezate pe un suport flotant format din spuma poliuretanica cu grosimea de 15 mm care asigura omogenitatea raspunsului structuri sub actiunea fortelor exercitate, atat saritura minigi cat si amortizarea socurilor avand aceleasi valori pe toata suprafata pavimentului.

Trasatura definitorie  a modelului BERLIN consta in  sistemul grinda oscilanta Tip 2 Double Swing Beam (lower butten) preasamblata in fabrica, peste care se instaleaza sistemul de contragrinzi  (upper batten) de care vor fi fixate ulterior placile de parchet din lemn de esenta tare, fiind un parchet pentru uz sportiv de inalta performanta  cu proprietati fiziologico-sportive excelente.

Toate materialele care intra in componenta pardoselii BERLIN au certificate de calitate si testare pentru pardoseli de sport, suprafete elastice, conform normei DIN 18202 : 1997 - 4, si sunt acreditate de Federatia Internationala de Baschet - FIBA pentru competitii de nivel 1, 2 si 3 atat la nivel national cat si international.

Este varianta cea mai utilizata regasindu-se instalata in zeci de sali de sport din intreaga lume, de la  FIBA Euroleague, sali de sport polivalente, universitati si scoli.

Avantajul acestui sistem de parchet consta in faptul ca pe langa caracteristicile exceptionale de joc, poate fi instalat pe pardoseli din beton, permitand nivelarea micior iregularitati a acestora.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Conamo Sport Srl
Persoana de contact: Cretescu Costel
Adresa: Calea Bucuresti, Nr. 84
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0040757573414
Telefon mobil: 0757573415
Fax: 0368412380
Website: http://www.conamosport.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi