Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi suntem garantia

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Structura pe arce metalice pentru acoperire teren sport

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Structura de rezistenta a acoperisului este compusa din arce metalice prinse articulat de fundatii din beton armat cu pene metalice de acoperis, si contravantuiri metalice construite  din tevi de otel galvanizat la cald si uscat in cuptoare.

Articulatiile arcelor si sistemul de contravantuire din planul acoperisului se confectionează din piese metalice fixate cu suruburi.

Acest tip de structura este realizata din componente standard asamblate cu ajutorul elementelor demontabile tip surub-piulita, fiind fixata pe o fundatie de beton armat, structura acesteia permitand relocarea ulterioara a acesteia si chiar marirea structuri pe lungime (in eventualitate in care pe viitor se doreste acest lucru).

Structura este conceputa pentru a rezistea la cutremure in zone seismice de gradul I, fiind totodata calculata pentru a rezista incarcarilor zapezi depuse in timpul anotimpului rece si pentru a asigura panta necesara alunecari acestora de pe suprafata invelitori.

Acoperirea terenului se realizeaza cu ajutorul unei structuri metalice tubulare din bare de otel sudate si acoperite cu tesătură de poliester  (tip II) impregnata cu doua straturi de PVC de inalta rezistenta si cu o transluciditate optima, lacuire la exterior si cu tratament antifungic, imbinate prin sudura de inalta frecventa, rezistenta la foc si la radiatia ultravioleta, fiind de asemenea reflectiva pentru radiatia infrarosie (ce se traduce printro izolatie termica mai buna).

Membrana PVC este comfectionata din tesatura acoperita cu PVC si poliester de inalta rezistenta (tipII), asamblarea pieselor din tesatura este realizata prin sudare la inalta frecventa (HF) rezistenta la foc si tratata antifungic, rezistenta la radiatia ultravioleta (UV) si refractara la radiatia infrarosie (IRR).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura