Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Conamo Sport Srl

Noi suntem garantia
0040757573414, 0757573415

Panou baschet suspendat

Out of stock
Telefon:
0040757573414
 

Detalii produs

Sistem de baschet omologat fiba pentru competitii de nivel II-III, suspendat, cu fixare in "tavan" si actionare electrica.

Sistem de baschet cu fixare in tavan sau de structura superioara a cladiri, Certificat FIBA, realizat cu structura din tubulatura de otel ranforsata pentru o stabilitate dimensionala sporita si reducerea vibratiilor in sistem, pliere panou de baschet prin actionare electrica, prevazut cu sisteme de autofranare si securitate contra actionari accidentale precum si pentru desprinderea sau caderea panourilor datorita cedari structuri de sustinere.

Cadrul panoului este din otel este vopsit in camp electrostatic si este prevăzut cu sistem de reglare a cursei la ridicare/coborare, actionare cu cheie şi placa de ancorare a inelului coşului de baschet direct de corpul panoului de baschet si nu de panoul de sticla securizata evitandu-se astfel eventuala spargere a cestuia la executia unui slam dunk, conform ultimelor regelementari ale FIBA.

Strangerea si desfacerea panoului de baschet se realieaza prin intermediul actionari motorului electric si a bratului telescopic care permite sistemului sa fie pozitionat in mod automat pe inaltime atat pentru baschet cat si pentru mini-baschet.

Panoul de baschet este dotat cu protectii realizate din poliuretan expandat, acoperit cu husa lavabila de culoare albastra.

Inelele sunt aprobate de catre FIBA pentru competitii de nivel inalt, reclinabile (aprobate pentru Liga A, modele competitionale) si reglabile cu ajutorul unor arcuri speciale calibrate, livrate impreuna cu plase de nylon.

Sistemul poate include: linia de alimentare pentru motorul electric (la 220V) si cablul de date pentru tabela de 24".

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Conamo Sport Srl
Persoana de contact: Cretescu Costel
Adresa: Calea Bucuresti, Nr. 84
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0040757573414
Telefon mobil: 0757573415
Fax: 0368412380
Website: http://www.conamosport.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi