Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Firme luminoase ultrasubtiri, panouri LED-E-lite Displays

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129 €
Brand
E-lite
Out Of stock
Descriere
Compass - singurul producator roman de panouri ultrasubtiri iluminate cu LED fa prezinta:

E-lite Displays - panouri iluminate ultrasubtiri fara rama sau cu rama click de exterior sau interior, firme luminoase ultrasubtiri iluminate cu panouri luminoase ultrasubtiri

Noul atrage.

Casetele luminoase sunt istorie.

Forma lor de cutie a fost necesara din motive evidente de functionalitate. Corpurile de iluminat erau voluminoase, trebuia bagate undeva pentru a fi protejate si ascunse, iar lumina trebuia distribuita uniform, fara umbre pe suprafata exterioara, vizibila.

Ultima tehnologie in iluminat permite ca intreaga suprafata pe care punem imaginea dorita sa fie un panou ultrasubtire (4-6 mm) care lumineaza UNIFORM si stralucitor.

In premiera Compass va ofera firme luminoase de exterior de numai 12 mm grosime iluminate cu panouri iluminate ultrasubtiri ce schimba perceptia despre firmele luminoase de exterior.

Nu mai este nevoie de nici o caseta greoaie, de zeci de neoane sau de sute de moduluri de LED-uri costisitoare.

Acum firmele luminoase de exterior devin incredibil de elegante, putand sa "pluteasca" pe suprafata cladirilor dumneavoastra creind o senzatie de volumetrie inaccesibila pana acum.

Consumul scade exponential iar modalitatile de exprimare devin practic nelimitate.

Fara litere volumetrice iluminate aplicate, firmele luminoase ultrasubtiri de exterior iluminate cu panouri luminoase cu LED au 12 mm grosime in varianta simpla fata. In varianta dubla fata, o firma luminoasa de exterior ultrasubtire are doar 16 mm.

La exterior, pentru un plus de eleganta, firmele luminoase ultrasubtiri pot avea pe suprafata litere volumetrice iluminate aplicate de 8 - 20 sau mai multi centimetrii, cu sau fara halou. De altfel, datorita stralucirii excelente, firmele luminoase ultrasubtiri E-lite Outdoor dibond creeaza oricum efectul de halou atat de apreciat in acest moment.

Exemplu de calcul pentru modelul din imagine:
EHODX (1200 mm x 320 mm) dimensiuni externe, consum 10 W, pret fara TVA - 129 euro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura