Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Compass Srl

Mind opener
0251 414170, 0721231431

Folie adeziva pentru cutter-plotter - Unifol

Autocolant
Model:
Autocolant
In Stock
Telefon:
0251 414170
Pret:
1.65
 

Detalii produs

Folii adezive pentru decupare pe cutter-plotter de la Unifol

Calitate impecabila la pret accesibil. Un cliseu?

Nicidecum daca vorbim despre folia adeziva de la Unifol  (www.unifol.com.tr).


Ingloband tehnologie de ultima ora, fabrica din Turcia ofera autocolant la cea mai buna calitate existenta pe piata, toate produsele fiind atent verificate, certificate si garantate.

Decupare folosind cutter-plottere. Seria 3700 de vinil autocolant.

Compass va ofera foliile autocolante pentru decupare la cutter-plotter din seria 3700 ce utilizeaza tehnologia Unifol . Foliile au o calitate foarte buna si adeziv transparent .
Se inlatura perfect, usor si fara urme si dupa doi ani de la instalare.

Perfect decupabile datorita grosimii de doar 70 de microni (0,070 mm), folia adeziva de PVC monomeric ofera o aplicabilitate excelenta pentru utilizatorii profesionisti.

Seria 3700 de autocolant pentru cutter-plotter este disponibila in 34 de culori incluzand finisare mata (matte) si lucioasa (glossy)


Se livreaza in role de 1,22 x 50 m.

Seria 3700 de folie adeziva pentru decupare pe cutter-plotter de la Unifol  ofera solutia optima pentru o larga varietate de aplicatii pe termen scurt sau mediu de pana la 3 ani in exterior si cu o rezistenta nelimitata la interior deoarece folia contine compusi rezistenti la radiatia UV.

Si asta indiferenta daca autocolantul decupat pe cutter-plotter a fost aplicat pe sticla, plastic, metal sau alte suprafete. Poate fi folosit in decoratiuni interioare, semnalistica, publicitate, sisteme de expunere, prezentari sau multe altele.

Structura fina a PVC-ului permite decuparea rapida a autocolantului la cutter-plotter, indepartarea rapida de pe stratul de hartie suport si o aplicare fara probleme.

Adezivul utilizat este clar, transparent si permanent avand componente UV si, cel mai important, nu lasa reziduuri atunci cand este indepartat.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Compass Srl
Persoana de contact: Pana Dan
Adresa: Parangului Nr. 100 B
Localitate: Craiova
Judet: Dolj
Telefon: 0251 414170
Telefon mobil: 0721231431
Fax: 0251 414170
Website: http://www.compass.com.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi