Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimanta outdoor 3,2 cu 12 capete Spectra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13990 €
Brand
Echo HSS12 - Spectra Skywalker
Out Of stock
Descriere
Compaas - experti in imprimare digitala

Prezinta:

ECHO HSS12 - Imprimante de mari dimensiuni cu solvent - 8 sau 12 capete Spectra Skywalker JA128, 50 pl, CMYK.

Pentru cei care au nevoie de viteza forte mare (peste la 50 mp/ora in versiunea cu 12 capete) cu o investitie accesibila.

Echivalentul a 24 capete Xaar128-360. Dar cu o durata de viata tripla. Si cu o stralucire, intensitate a cxulorilor si o rezolutie perfecta pentru lucrarile de exterior.

Generatia a patra de imprimante de mari dimensiuni cu cerneala solvent inglobeaza ultima tehnologie de imprimare la viteza mare.
Capetele Spectra JA128 Skywalker sunt cele mai utilizate la nivel mondial de catre toti marii producatori de imprimante industriale datorita fiabilitatii lor extraordinare si, vitezei foarte mare de tragere si a cantitatii de cerneala depuse pe material.

Astfel in versiunea cu 12 capete, la patru pasi se obtin viteze de imprimare de peste 50 mp.
Pentru aceste performante deosebite iti trebuie si o cerneala specializata. SINGURA CERNEALA FARA MIROS pentru imprimante cu capete SPECTRA.
De aceea Compass foloseste exclusiv cernelurile Photojet dezvoltate special pentru aceste imprimante impreuna cu partenerii nostrii din Bulgaria.

Aceste imprimante exista, sunt deja instalate in Romania si functioneaza cu un randament ridicat, imprimand in fiecare luna mii de metri patrati.

In versiunea cu opt capete acum doar 12.990 euro fara TVA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura