Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimanta foto inkjet 1.6 m 1200 dpi, 20 mp/ h

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2589 €
Brand
Printmaster 2
Out Of stock
Descriere
Imprimanta foto indoor Printmaster 2, 1200x1200 dpi, 1,60m latime, 6 culori CMYKLmLc.

Pachet PREMIUM copy-shop - impreuna cu un laminator automat electric de 1,6 m latime la doar 3.490 euro fara TVA.

Fiecare client are o alta cerere dar doua caracteristici raman mereu aceleasi - calitatea inalta si viteza de executie foarte mare. Printmaster 2 vi le ofera pe amandoua.

High Speed - viteza de care ai nevoie

Printmaster 2 stabileste noi standarde in print aducand o viteza de 14.0 mp /ora in modul de productivitate si pana la 20.4 mp / ora in regim High Speed.
Lucrul acesta este posibil cu ajutorul noilor capete cu design avansat, cu 640 de duze pe culoare, dispuse pe doua randuri in asa fel incat vitezele mari pot fi atinse fara sa fara sa afecteze calitatea. Duzele defecte sunt detectate automat si apoi compensate de cele din jurul lor in asa fel incat durata de viata a capetelor se prelungeste mult peste perioada de functionare a capetelor uzuale.

Calitate exceptionala a imaginii - singurul standard acceptat

Cu rezolutii de pana la 1200 dpi, Printmaster 2 ofera o calitate incredibila a imaginilor. Mai mult decat atat, folosirea tehnologiei avansate de management al asezarii picaturii la viteza mare, Intelligent Mask Technology, optimizeaza gama de culori ce poate fi reprodusa, crescand claritatea si stralucirea fara a afecta in vreun fel insa viteza de exceptie.  

Calitatea este dusa la un alt nivel si prin folosirea cernelurilor ultramoderne dezvoltate special pentru aceasta imprimanta, cerneluri ce permit obtinerea de nuante fara precedent cu o uscarea rapida dand nastere la lucrari indoor de calitate fotografica. Culorile puternice ale cernelurilor IQ Pigment permit obtinerea de imagini cu durata de viata foarte mare la interior dar si imagini durabile de exterior cu rezistenta excelenta la apa si radiatia ultravioleta.

Stabilitate si usurinta in exploatare - caracteristici de baza

Tehnologia ultramoderna folosita in producerea cernelei si a modului de amplasare al picaturilor si capetele cu design avansat cu 640 de duze pe culoare asigura pozitionarea Printmaster 2 in prima liga a atunci cand vorbim de fiabilitate si usurinta in exploatare. Durata de viata efectiva a unui cap de imprimare depaseste 2 litri de cerneala consumata iar sistemul de monitorizare al incalzirii acetuia va da informatii in timp real despre starea lui. Pentru a asigura imprimari de mari dimensiuni fara teama de intrerupere Printmaster 2 este dotat cu un sistem de alimentare continua.
Asta se traduce prin intretinere mai usoara, interventii mai putine si deci timp mai mult pentru imprimare. Sau distractie.

Printmaster 2 poate stabili cu siguranta un nou standard pentru afacerea dumneavoastra. Mult mai inalt.

Doua tipuri de cerneala disponibile. Consum maxim de 1,2 ml pe culoare (culoare 100%, saturatie 100%).

Cerneluri IQ Dye calitate exceptionala pentru semnalistica de interior sau pentru desenul tehnic.

Cernelurile IQ Pigment va permit sa realizati lucrari durabile de exterior, cu rezistenta ridicat la apa sau radiatia ultravioleta.


Tipareste impecabil, cu caractere perfect lizibile 0,5 mm si cu viteza de 10 mp/ora la calitate maxima sau 20 mp/ora in modul de productie pe:
- hartie fotografica lucioasa sau mata
- hartie PP (cu folie PVC) pentru sisteme de expunere (rezistenta comparativa cu poliplanul)
- hartie foto sau PP autoadeziva
- autocolant (vinyl for dye ink)
- film backlit pentru casete luminoase (tip McDonald's)
- film PVC pentru display-uri
- panza steag
- panza portret
- matase
- canvas
- hartie pentru aplicatii de arhitectura sau CAD/CAM.

Instalare GRATUITA oriunde in tara (in aceasta perioada), training.
2 ANI GARANTIE (la cerere), service post garantie.

LIVRARE GRATUITA IMEDIATA.

COMPASS - mind opener

We give YOU the bussiness.

Detalii pe www.compass.com.ro, www.craftrobo.ro,www.graphtecromania.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura