Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Comiscaro SRL

021/4105718,

Despre noi

Trimite mesaj
Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Bucuresti.

Compania Comiscaro SRL va pune la dispozitie produse de calitate ca: camasi, bluze, fuste, costume, compleuri, jachete, consultanta in managementul afacerilor (crearea planului de afaceri, mediere), executie lucrari case, apartamente. Firma noastra are un personal de 12 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Comiscaro SRL si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
camasi, bluze, fuste, costume, compleuri, jachete, consultanta in managementul afacerilor (crearea planului de afaceri, mediere), executie lucrari case, apartamente
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Comiscaro SRL
Persoana de contact: Curta Ioan
Adresa: Str 13 septembrie nr 95
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/4105718