Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cni Coresi Sa

0213193304, 0735880884

Despre noi

Trimite mesaj
In momentul de fata compania dispune de o tehnologie pre-press si press avansata prin care se acopera o gama variata de executie servicii.

Producție de carte legată și brosată, reviste, ziare, tipărituri comerciale (postere, cataloage, prospecte, pliante, broșuri, etichete, etc.), imprimate administrative, bilete de spectacol, cărti de vizită etc., realizate pe masini rotative sau cu hârtie in coli, în format maxim de 72 x 102 mm, cu un gramaj al suportului incepând cu hârtie de 45 g/mp, până la cartoane cretate mate sau lucioase de 350 g/ mp.

Grafica si machetare, scanari, prelucrari digitale de imagini, expuneri digitale pe imagesetter “Linotronic 330”.

Servicii de pregătirea formei de text şi ilustraţie (pentru procedeul Computer to plate).

Executie pe placi offset cu Computer To Plate - procedeu de tiparire bazat pe capacitatea de a respinge a apei intre zonele imprimabile şi neimprimabile ale formei de tipar. Pe placa tipografica offset zonele imprimabile lipofile (atrag substantele grase) absorb cerneala pe baza de uleiuri iar zonele neimprimabile (albe) hidrofile resping cerneala şi atrag apa utilizata in procesul de imprimare.

In felul acesta se obtin zone distincte de apa si cerneala care compun imaginea ce urmeaza a fi imprimata. Tiparul offset este in procedeu indirect, deoarece imaginea formata pe placa se transfera pe cilindrul de cauciuc, care apoi îl transfera pe hartie.

Atelierul nostru de legatorie ofera o gama larga de papetarie, agende din piele, agende imitatie de piele, suporturi de carti de vizita, clasoare, jurnal de calatorie, etc.
Produse si servicii:
imprimate publicitare, carte, reviste, ziare
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1954

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cni Coresi Sa
Persoana de contact: Caluti Cristian
Adresa: Piata Presei Libere, nr. 1, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213193304
Telefon mobil: 0735880884