Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Creative New Energy Srl

0757112255,

Despre noi

Trimite mesaj
Creative New Energy Srl
Suntem o companie flexibila si ne adaptam la cerintele unei piete in continua miscare cum este cea din domeniul constructiilor.

Ne pozitionam ca si prestator de servicii in activitati de constructii civile si industriale, platforme, drumuri de acces,si demolari, servicii pe care le oferim folosind o baza logistica de utilaje de constructii profesionale (buldoexcavator, excavator, autobasculanta, vibrocompactor, mini incarcator, mini excavator, automacara, picon).

Pentru clientii nostri, adaptam cele mai noi tehnologii din domeniu si oferim servicii care vin de fiecare data in intampinarea cerintelor lor.

Fiecare membru al echipei Creative New Energy stie ca cel mai important lucru este sa avem un client multumit.

De aceea va oferim suport atat pentru constructii sau demolari cat si pentru a executa diverse lucrari: excavatii fundatii pentru diverse constructii, achizitionarea si montare de fose septice si mini statii de epurare, decopertare, nivelare teren, profilari drumuri, sapatura canalizare.

Va inchiriem utilajele de constructii de care aveti nevoie cu personal calificat si nu in ultimul rand va oferm servicii complete in activitati de deszapezire.

Mentinem la standarde inalte comunicarea cu clientii nostri, astfel ei stiu in orice moment care este stadiul proiectului la care lucram.

Aceasta filozofie ne ajuta sa fim mai aproape zi de zi, pas cu pas de colaborari pe termen lung cu clientii si furnizorii nostri.
Produse si servicii:
inchiriere utilaje (buldoexcavator, excavator, autobasculanta, vibrocompactor, mini incarcator, mini excavator, automacara, picon), demolari, excavatii, sapaturi diverse, nivelari, deszapezire)
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Creative New Energy Srl
Persoana de contact: Sofian Constantin
Adresa: Str. Drumul Piscu Lung, Nr. 92-96, Bl. C1, Et.1, Ap. 4, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0757112255