Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Club Boomerang

Club Boomerang-locul In Care T
0742078279, 0742078279

Despre noi

Trimite mesaj
Clubul Boomerang este cel mai nou club de tenis de masa din Cluj-Napoca iar conditiile oferite sunt deosebite.

Ne adresam in special firmelor care se preocupa de sanatatea si motivarea angajatilor oferindu-le, pentru mentinerea conditiei fizice, posibilitatea destinderii intr-un climat placut, discret la preturi convenabile si conditii deosebite.

Acordam si abonamente lunare in conditii si mai avantajoase pentru cei interesati sau contracte de prestari servicii pentru firma Dvs.

Tenisul de masa este un sport de intarire a caracterului, in care jucatorii castiga incredere in ei insisi, dezvolta abilitati de lideri si se distreaza, eliberandu-se in acelasi timp de stres si grijile cotidiene.

Din ce in ce mai mult, marile companii descopera beneficiile participarii personalului si conducerii firmei la un astfel de sport care implica costuri mici si multa miscare si distractie.

Tenisul de masa este un sport interesant, si mai presus de orice, inseamna distractie! Este o oportunitate de a uita de responsabilitatile cotidiene si de a regasi gustul distractiei.

Tenisul de masa este un sport in care strategia si viteza de reactie conteaza mult mai mult decat forta fizica, putand fi practicat de catre toate persoanele indiferent de varsta sau profesie.

Tenisul de masa este ideal pentru teambuilding. Din ce in ce mai multe firme practica acest sport ca o modalitate de sudare a echipelor si de detensionare a conflictelor, oferind totodata o experienta de neuitat angajatilor.

Multe companii profita de procesul de formare si sudare al echipelor, datorita tenisului de masa si obtin rezultate nebanuite in activitatea lor. Prin destinderea angajatilor intr-un climat sportiv placut se genereaza un mediu de munca mai productiv…

Oferta Team building:
pret negociabil in functie de numarul de participanti.

Va asteptam
Produse si servicii:
club tenis
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Club Boomerang
Persoana de contact: Radu Prigoana
Adresa: Str. Avram Iancu, Nr. 50
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0742078279
Telefon mobil: 0742078279
Fax: 0264593105