Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Galeata profesionala dubla

0 stars: 0.00 din 0 pareri

589 lei Lei
Brand
0G066480
Out Of stock
Descriere
Galeata profesionala dubla de curatenie
Dimensiune cm (LxAxI) 38 x 60 x 97
Material: Polipropilena
greutate neta (kg) 6,2

TTS, mereu concentrat pe nevoile specifice de curatenieprofesionala a creat noul carucior actiune pro, cu doua galeti,echipat cu scurgere-priza,una in fata si una in partea din spate a caruciorului, asamblate cu un sigiliu etans si o inchidere parghie.
In acest fel, utilizatorul poate goli complet cupele fara sa fie nevoie sa ridice caruciorul si sa scoata storcatorul, economisind timp si efort.

ACTIUNE PRO are o capacitate de 30 de litri, impartit in solutie de curatare si de spalare.

In fata galeata sustinand solutie de curatare are o gradatie in litri, pentru a doza apa si solutie de curatare mult mai usor. Ideal pentru a curata podele profesionale si orice fel de suprafata, se imparte in  clatire cu apa si solutie de curatare, cu aceeasi functionalitate a unui doua-galeti carucior, dar intr-o mica dimensiune. Cu acest troler solutia de evacuare este foarte buna datorita prizei spate care poate fi golita in orice moment aveti nevoie, fara a arunca solutia de curatare, in acelasi timp.
Acest lucru inseamna rezultate mai bune in ceea ce priveste igiena si curatarea podelei,precum si economisirea de solutie de curatare, care reprezinta un avantaj de cost si o buna solutie pentru mediul inconjurator

ACTION PRO este realizat din polipropilena, inoxidabil, rezistent la socuri, ecologic,reciclabil, de mici dimensiuni, pentru a fi utilizat in orice mediu si pentru orice necesitate. Designul sau inovator si elegant, cu colturi rotunjite si suprafete netede se curata cu usurinta, fiind proiectat pentru a nu ocupa loc. Are de asemenea un maner dublu, care sa l echilibreze fara nici un efort, atunci cand este transportat pe cele 4 roti pivotante.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura