Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina profesionala de maturat Dulevo 1000 Spark

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67900 lei Lei
Brand
Dulevo 1000 Spark
Out Of stock
Descriere
Dulevo 1000 Spark este o masina profesionala de maturat oferind performante superioare

Masina de maturat Dulevo 1000 Spark garanteaza productivitate si performanta, fie in aer liber sau in interior, dovedind o capacitate de curatare puternica pe zone medii si mici, pe diferite tipuri de suprafete si chiar pe covoare.

Create intr-o forma compacta cu designul placut, practic si functional face fata utilizarii de catre orice operator chiar si in spatii mici si inguste.

1000 Spark Dulevo poate fi echipat fie cu un motor pe benzina (Honda) sau cu baterie, ambele versiuni fiind prevazute cu tractiune pe roata din fata.Versiunea alimentata de la baterie este mai silentioasa si nu polueaza.

Masina de maturat compacta este capabila de performanta sporita datorita sistemului de transfer eficient care arunca deseurile in partea zdrobitoare,    combinata cu o suprafata de maturat de 700/1200 mm avand o productivitate de pana la 7800 mp / pe ora.

Dimensiunea ei nu compromite confortul. Gratie pozitiei din spate a cuvei amovibil 70 Lt, operatorul beneficiaza de o pozitie confortabila, cu un front de lucru complet si ambele-colturi cu vedere clara, pastrand in acelasi timp toate controalele la maini, prin simpla rotire a volanului Dulevo 1000 Spark poate matura cu usurinta in colturi si aproape pana la capatul coridorului.

Cu Dulevo 1000 Spark, praful general, deseurile, chiar si resturile voluminoase vor fi usor de curatat prin intermediul sistemului sau de clapa eficient

Masina de maturat este de asemenea echipata cu un sistem de filtrare panou pentru a se asigura captarea prafului in buncar si dotata cu un motor electric de filtrare tip shaker, totul pentru a pastra sistemul de filtrare curat. Operatorul poate porni-opri turbina de aspiratie in functie de starea pardoselilor sau    de necesitati.

Modelul
1000 EH
1000 BH

Suprafata de maturat strada min. mm
700
700

Suprafata de maturat strada max mm
1200
1200

Performanta de curatare mp / h
7800
7800

Capacitate buncar deseuri Lt.
70
70

Filtru PM 10%
pannel
pannel

Combustibil
baterie 24
benzina
Trimite mesaj
Din Gura in Gura