Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de maturat industriala Dulevo 75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56250 lei Lei
Brand
Dulevo 75
Out Of stock
Descriere
Daca aveti o problema cu praful, Dulevo 75 masina de maturat industriala este mai mult decat o solutie. Este o oportunitate extraordinara Aceasta masina de maturat industriala compacta este singurul aparat care poate face fata unor conditii grele de maturat strada in zone inguste conditii grele.

Masina de maturat industriala este conceputa pentru a lucra intr-un mediu cu foarte mult praf. Capabila de a ridica de la praf fin la pietris mare este maturatoarea ideala pentru aplicatii industriale grele. De asemenea, este ideala pentru a fi folosit in zone publice sau logistice, cum ar fi depozite, docuri de incarcare, parcari etc.

Masina de maturat industriala Dulevo 75 dispune de toate dotarile unei masini de maturat industriala pentru a fi productiva: palnie si putere mare, rezultate remarcabile de maturat si un sistem de aspirare foarte performant.

Actiunea este facuta de maturile care curata praful si resturile intr-o mare capacitate din buncar.

Praful este controlat si aspirat de catre o turbina puternica, care sufla aer curat printr-un filtru de inalta performanta. Filtrul de praf este fabricat dintr-un material de filtrare speciala, care sa asigure emisiile de praf zero, in mediu si sa elibereze numai aer curat.

Sistemul de filtrare al lui Dulevo este conceput nu numai sa pastreze cele mai fine particule de praf de pana la 3 microni, dar, de asemenea:

sa permita o aspiratie uriasa
sa fie foarte dificil de a se strica
sa fie foarte usor de curatat
sa fie foarte lunga durata de utilizare a aparatului

Ergonomia este un mare plus al acestei masini de maturat industriala compacta oferind spatiu foarte mare pentru picioare si o pozitie de deplasare confortabila

Foarte putine si simple switch-uri fac ca aparatul sa fie placut de utilizat si rapid de folosit .

Fiecare detaliu al acestei masini de maturat industrial a fost proiectat pentru a obtine cele mai bune rezultate de curatare si costuri reduse de functionare, chiar de utilizatori neexperimentati

Sunt disponibile in versiuni, GPL, benzina sau baterie, precum si o serie de accesorii pentru a personaliza nevoile individuale .

Cateva dintre caracteristici:

Sistem pentru aruncare directa cu rezultate de curatare remarcabile, chiar si in conditii dificile de munca
sasiu din otel pentru conditii grele
motoare mari pentru conditii grele
motoare racite cu apa pentru a rezista la zonele cu climat cald si in schimburi lungi de lucru
Intretinere redusa pentru sistemul hidraulic
Nu exista produse electronice la bord
matura principala se schimba fara scule
Filtru puternic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura