Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de maturat industriala Dulevo 52

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17000 lei Lei
Brand
Dulevo 52
Out Of stock
Descriere
Masina de maturat industriala Dulevo 52 este o maturatoare mica, care cuprinde toata tehnologia de masina mare pentru a fi utilizata in industria grea.

Compacta, atragatore, noul dulevo 52 este proiectat pentru a fi utilizat in toate mediile atat publice, cat si industriale, in cazul in care este nevoie de o masina de maturat puternica, care nu lasa nici o urma de murdarie in spate, eliberand locul de munca de toate tipurile de praf.

ARMONIE perfecta intre performanta si design
Masina de maturat Dulevo 52 este un fel de mica bijuterie in care designerii au introdus toate tehnologiile care au facut ca firma Dulevo sa fie celebra in lume.

Fabricata foarte solid,ofera fiabilitate maxima, performante remarcabile de maturat si aspirarea prafului fara concurenta in lume, acest lucru datorita aplicarii exclusive a filtrului in materialul GORE.

CONTROL si PUTERE NU DOAR IN ORAS
Dulevo 52 are, de asemenea, o caracteristica ce o face unica in categoria sa. De fapt, aceasta bijuterie tehnologica mica poate fi echipat cu sistemul de filtrare GORE, care poate filtra pana la 99% din PM2.5, eliberand mediul in care traim, nu numai de murdarie si praf, dar si de particulele periculoase. Materialele speciale de filtrare GORE favorizeaza o crestere considerabila a performantei, garantand o durata de folosire mai mare, usor de curatat, de intretinut, o crestere a capacitatii de aer curat marita cu 35%

CURĂTARE INDUSTRIALA CONFORM DULEVO
Masina de maturat Dulevo 52 garanteaza rezultate excelente radicale in toate conditiile de functionare. Cele doua Perii laterale colecteaza praful direct spre centrul masinii, unde peria centrala tubulara colecteaza totul si apoi trimite praful in container. Geometriile atent studiate si forma specifica a recipientului permit utilizarea totala a spatiul disponibil in interiorul cutiei, astfel incat sa se reduca la minimum timpii morti cauzati de descarcare. Praful este aspirata si retinut, datorita depresiunii create in interiorul containerului avand o mare capacitate si un ventilator de aspiratie cu putere ridicata. Sistemul exclusiv de filtrare GORE incheie ciclul de curatare prin aspirarea totala de particule si garantarea unui mediu de aer curat

RAMA
Masina de maturat Dulevo 52 este confectionata extrem de solid. Un cadru de otel masiv in totalitate acoperit cu polietilena de inalta densitate constituie un sistem solid de neegalat.

GOLIREA RECIPIENTULUI
Containerul de gunoi, foarte usoar si manevrabil, dar in acelasi timp foarte solid, este echipat cu roti si maner, astfel incat golirea sa se faca si mai rapid

CONTROL RIDICARE CLAPETA STANDARD
Clapeta de ridicare, permite colectarea usoara a resturilor de dimensiuni considerabile, fara a fi nevoie sa se impinga pentru a ridica aparatul.

PANOU DE CONTROL
Usor de accesat si foarte intuitiv, acesta confera operatorului o imagine de ansamblu a tuturor functiilor aparatului: comutator de control, perie de control de aspirare si indicatorul de incarcare a bateriei. Frana de parcare este situata pe roata din fata.

MANER REGLABIL
Ajuta aparatul sa fie potrivit pentru toate tipurile si dimensiunile corpului si permite transportul usor.

PERII
Reglarea presiunii pe peria centrala este simpla si intuitiva si garanteaza cea mai buna performanta de curatare chiar si atunci cand peria este puternic uzata. Mai mult decat atat este usor de a schimba peria centrala, fara a utiliza un instrument special sau rasturnarea masinii, toate acestea gratie unei usi de inspectie laterala.
Cele doua perii laterale fac utilajul extrem de agil, permitand o curatare usoara si rapida in toate directiile. Periile pot fi actionate una cate una si odata oprite, acestea raman intr-o pozitie ridicata

MOTOR ENDOTERMIC
Motorul final Subaru (6 CP) este rezultatul celor mai noi inovatii tehnologice, care permite sa lucreze pentru sesiuni lungi de timp fara probleme legate de supraincalzire.
Modelul
Trimite mesaj
Din Gura in Gura