Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de maturat stradala cu aspirare Dulevo 850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1000000 lei Lei
Brand
Dulevo 850 masina de maturat strada
Out Of stock
Descriere
Dulevo 850 masina de maturat stradala cu aspirare combina o capacitate mare de maturat cu usurinta si manevrabilitate.

Gratie productivitatii sale pe ora si o latime de maturat pana la 1600 mm, aceasta masina de maturat cu aspiratie este solutia ideala pentru centrele oraselor si zonele greu accesibile cu maturatorile traditionale: trotuare, statii, piste pentru biciclete, zone pietonale, parcari, gradini etc.

Puterea furnizata de motorul Kubota 4 cilindri permite maturatoarei sa ajunga la o viteza de 30 km / h in panta de 25% si in timpul functionarii.

Datorita sistemului sau exclusiv central de articulatii, Dulevo 850 isi mentine pozitia chiar si atunci cand este complet incarcata si functioneaza de-a lungul pantelor, asigurand astfel un nivel extrem de ridicat de siguranta si confort pentru operator.

Confortul operatorului este, ca de obicei pentru Dulevo, un element-cheie, astfel Dulevo 850 este special conceputa pentru a lucra pe suprafete neregulate.

Maturatoarea Dulevo, acorda o mare atentie cabinei, care este extrem de confortabila si accesibila, dotata cu comenzi ergonomice si usor de utilizat.

Dulevo 850 combina o mare capacitate de maturat cu dimensiuni reduse si o utilizare usoara. Dulevo 850 masina de maturat cu aspirare dispune de un buncar de mare bena care permite operatorului sa arunce gunoiul. Aceasta caracteristica elimina dubla manipulare de gunoi prin minimizarea timpului de munca foarte mult si imbunatateste gradului de curatenie a zonelor municipale, unde este utilizat.

Masina de maturat stradala Dulevo 850 respecta strict legislatia in vigoare privind emisiile de gaze de esapament si zgomot.

Motorul absolut silentios si sistemul de maturat minimizeaza impactul asupra mediului prin zgomot imperceptibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura