Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Din pasiune pentru tehnologie

Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina curatare profesionala Dulevo Boost 20.0 0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11800 lei Lei
Brand
Dulevo BOOST 20.0
Out Of stock
Descriere
Micul Dulevo Boost 20,0 garanteaza performante excelente de curatare. Simplu si robust este destinat pentru aplicatii profesionale deosebit de dificile. Rezervoarele rotative, capul perie de otel, si fiabilitatea maxima garanteaza simplitatea folosirii chiar si in conditiile cele mai extreme.

Dulevo Boost 20.0 este ideal pentru curatarea profesionala a zonelor mici, cum ar fi magazine, restaurante, baruri etc. Design-ul sau extrem de compact permite aparatului sa lucreze in locurile cele mai inguste si in locuri greu de atins.

In ciuda dimensiunilor sale reduse dulevo BOOST 20,0,garanteaza aceeasi performanta de curatare ca cea a unei masini mai mari. Caracteristicile sale o fac potrivita, de asemenea, pentru utilizari industriale usoare, cum ar fi micile ateliere mecanice, reprezentante auto, linii de asamblare, etc.

Eficienta costurilor este valoarea adaugata a acestui aparat

Atat pensula si racleta poate fi usor ridicate cu doua parghii, care garanteaza fiabilitatea si durabilitatea. Dupa cum este proiectat pe doua roti, intreaga greutate a masinii este sustinuta de perii in timpul fazei de lucru. Aceasta structura speciala asigura rezultate excelente de curatare.

Ergonomia, netezime, confortul operatorului si cateva simple si switch-uri fac aparatul placut si usor de utilizat. Fiecare detaliu al DULEVO BOOST 20.0 a fost proiectat pentru a obtine rezultate excelente de curatare si costuri considerabil reduse chiar si de catre utilizatorii neexperimentati.

O alta caracteristica distincta a aparatului este flexibilitatea. Manerul pliat si luminozitate permite aparatului sa fie usor de transportat cu masina sau in camionete mici si sa fie depozitate in dulapuri mici.

Dulevo BOOST 20.0 este echipat cu o perie de 430 mm, ceea ce garanteaza o curatenie impecabila pe orice suprafata.

Dulevo BOOST 20,0 este disponibil in doua variante:

BOOST 20.4E: actionat de cablu, 230 V Curent, tractiune semi-automata asistat de perie
BOOST 20.4B: cu tractiune semi-automata asistata cu perii actionate cu baterii

Caracteristici tehnice

Epuratorul de apa de 440 mm, este plasat in apropierea periei Aceasta caracteristica speciala permite uscarea perfecta chiar si in prezenta unor viraje deosebit de inguste.
Peria se opreste automat atunci cand masina ramane la un stand pentru a preveni deteriorarea podelei
Pentru a evita inundarea, electrovalva permite apei sa curga numai in cazul in care peria este in miscare.
Extrem de silentios.
Lame racletei reversibile.
Incarcator de baterii de la bord conform standard.
Peria se scoate foarte usor
Motorul de aspirare usor accesibil.
Inlocuirea pieselor supuse uzurii fara a folosi unelte este foarte simpla
Trimite mesaj
Din Gura in Gura