Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cisa Consulting Srl.

Eficienta prin profesionalism
0744870210, 0744870210

Curs Manager proiect

COR 241919
Model:
COR 241919
Out of stock
Telefon:
0744870210
Pret:
750 lei
 

Detalii produs

Scopul: Abilitarea cursantilor pentru ocupatia de Manager Proiect - COR 241919; domeniul ocupational - administratie si servicii publice; tip curs: perfectionare.

Cursul contribuie la ameliorarea abilitatilor manageriale in conditii de competitivitate a procesului de schimbare si de adaptare a organizatiilor si a echipelor de proiect.

Grup tinta: profesionisti cu sarcini in managementul de proiect, personal din cadrul AP, ONG si companii interesate in implementarea de proiecte cu finantare de la UE si/sau Guvernul Romaniei; manageri scolari si de unitati sanitare, tineri absolventi din domeniile management, administratie publica sau care doresc o specializare in aceste domenii.

Acreditare : Cursul este acreditat de Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor (CNFPA) si avizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului - MECT si de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse - MMFES.
Cursul este furnizat de EDINFO SRL in parteneriat cu CISA Consulting Bacau

Certificare: Certificatul recunoaste competentele necesare practicarii meseriei de manager de proiect - cod COR 241919. Absolventii vor beneficia de un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de MMFES, MECT si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor - CNFPA. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului si un supliment descriptiv in care sunt mentionate competentele dobandite.

Tematica : Ce este un proiect? Prevederi contractuale; Legislatia actualizata a achizitiilor publice; Ciclul managementului de proiect (Programare, Identificare, Formulare, Finantare, Implementare, Evaluare); Formatul de baza (structura documentelor proiectelor); Cadru Logic; 4 pasi ai analizei : (analiza factorilor interesati, analiza problemelor - arborele problemelor, analiza obiectivelor - arborele obiectivelor, analiza strategiilor); Faza de Formulare; Ce sunt : Scop / Obiective generale; Obiective operationale/ SMART; Rezultate; Activitati; Grup tinta; Beneficiari; Indicatori; Mijloace de verificare; Supozitii; Riscuri; Parteneriate - instrumente ale managementului proiectelor; Etapele managementului; management prin obiective; managementul resurselor umane; managementul financiar al proiectului; Aplicatii (exercitii de analiza, redactare: arborele problemelor, arborele obiectivelor; fisa date achizitii)
Metode: interactive, experientiale, specifice invatarii adultilor.

Competente - participantii isi vor insusi urmatoarele competente:

1. Asigurarea respectarii prevederilor contractuale ale proiectului;
2. Conducerea implementarii proiectului (monitorizare, coordonarea si controlul proiectul; asigura calitatea implementarii proiectului; controleaza transferul responsabilitatilor pentru proiect);
3. Identificarea si analiza riscurilor; controlul riscurilor pentru oameni, proprietati si mediu;
4. Orientarea muncii echipelor si indivizilor pentru realizarea obiectivelor organizationale;
5. Asigurarea resurselor operationale pentru proiect; 6. Estimarea resurselor, identificarea resurselor;
7. Precizarea cerintelor proiectului (elaboreaza modalitati de implementare a proiectului; realizeaza si pune de acord specificatiile referitoare la necesitatile proiectului)
Nr. de ore: 50 (dupa un program flexibil, agreat de cursanti, din care 40% din ore aplicatii practice). Evaluarea absolventilor are la baza realizarea unui portofoliu si completarea unui test grila.
Dosar inscriere: copii dupa BI/CI; certificat de nastere, casatorie (dupa caz) ; copie ultima diploma; contract tip;

Persoanele interesate vor depune in prima faza dosarul de inscriere pentru retinerea unui loc pe lista de solicitanti, iar ulterior, la completarea grupei se vor semna contractele si se va achita taxa de curs.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cisa Consulting Srl.
Persoana de contact: Grigoras Constantin
Adresa: Sediu Holtului, Nr. 51; Birou: Str. Stefan cel Mare, Bl. 27, Sc. A, Etaj I, Ap. 4
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0744870210
Telefon mobil: 0744870210
Fax: 0334816608

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi