Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cisa Consulting Srl.

Eficienta prin profesionalism
0744870210, 0744870210

Vaza sticla - tehnica vitraliu aplicat

Out of stock
Telefon:
0744870210
Pret:
38
 

Detalii produs

Un cadou perfect, un obiect care nu poate lipsi din niciun camin sau birou atent decorat: vazele pentru aranjamentele florale!

Acestea sunt decorate in tehnica vitraliului aplicat (overlay), utilizand materiale de cea mai buna calitate (folii autoadezive speciale, in 3 straturi si fir de Pb impor UK) , rezistente la UV si unii agenti chimici. Aplicarea decoratiunii creste mult rezistenta stratului suport.

Vasele din sticla cu rol functional, prin decorare in tehnica vitraliului aplicat trec de la rolul Cenusaresei la cel al Printesei. Puteti avea astfel un obiect nu doar utilitar, ci si cu valente estetice, artistice.

In imagini sunt prezentate trei vase cu rol de vaze pentru aranjamente florale sau bomboniere. Fiecare obiect este unicat ! Fiecare obiect este lucrat special pentru un client si in urma unei discutii exploratorii pentru a stabili designul final. Preturile sunt orientative.

Faceti-va un cadou dumneavostra sau celor dragi dumneavoastra. Frumosul este mai frumos cand are si un rol utilitar deoarece te poti bucura mai mult de el !

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cisa Consulting Srl.
Persoana de contact: Grigoras Constantin
Adresa: Sediu Holtului, Nr. 51; Birou: Str. Stefan cel Mare, Bl. 27, Sc. A, Etaj I, Ap. 4
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0744870210
Telefon mobil: 0744870210
Website: http://www.cisa.info.ro
Sugestii: vaze sticla

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi