Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Cisa Consulting Srl.

Eficienta prin profesionalism
0744870210, 0744870210

Vitralii pentru usi exterioare

Out of stock
Telefon:
0744870210
Pret:
350
 

Detalii produs

Vitraliile amplasate la usile de exterior, cel mai adesea usile principale de intrare, dar si cele spre terase, confera monumentalitate si o imagine distinsa intregului ansamblu rezidential.

Proprietarul unor vitralii bine elaborate si amplasate la intrare va avea sentimentul ca trece in fiecare zi pe sub arcul de triumf.
Vitraliul adauga valoare cladirii si prestigiu beneficiarului.

Oferim consiliere in identificarea tematicii lucrarii si realizam proiectul astfel incat sa fie agreat de beneficiar; fiecare proiect si lucrare este unicat chiar daca prospectarea porneste de la o arhiva de modele ca sursa de inspiratie; dupa definitivarea proiectului putem face oferta de pret ferma; pretul afisat este pe mp si este orientativ.
Executam lucrarea intelegand prin aceasta vitraliul propriuzis (nu si tamplaria).

Vitraliile aplicate au aparut relativ recent, dar sunt tot mai apreciate si tind sa acapareze piata datorita numeroaselor avantaje pe care le au.
Daca pana nu demult vitraliile erau un lux de care se bucurau doar cei privilegiati, acum vitraliile au devenit relativ accesibile; ele dau valoare, caldura si distinctie in special locuintelor dar si cladirilor de birouri sau comerciale alaturi de clasica utilizare in cladirile de cult.

Mai mult, datorita versatilitatii tehnicii, sunt utilizate inclusiv pe geamuri termoizolante si pe langa decorarea de usi si ferestre sunt realizate numeroase alte lucrari de arta decorative: tablouri, corpuri de iluminat, vase decorative, suporturi lumanari, oglinzi, cabine de dus, luminatoare, decoratiuni incluse in mobilier, blaturi pentru mese, scari interioare etc.

Vitraliile aplicate sunt vitralii obtinute prin aplicarea materialelor direct pe suprafata unei foi de geam. Materialele aplicate sunt baghete de plumb autoadeziv cu grosimi de la 3 la 9 mm impreuna cu filmul special (cu 3 straturi, protectie UV si la agenti chimici), intr-o gama de peste 250 de culori si, dupa caz, cristale fatetate avand peste 500 modele.

Aceasta tehnologie asigura pastrarea si chiar imbunatatirea rezistentei initiale a geamului / sticlei.

Filmul pentru vitralii a fost special conceput pentru a se putea realiza vitralii sau alte lucrari cu suprafete mari ce impun conditii de siguranta; pe langa rolul decorativ, filmul indeplineste si un rol de protectie, impreuna cu bagheta de plumb realizand practic o laminare a sticlei.

Filmul are la suprafata un strat cu rol protector impotriva zgarierii si oxidarii. Bagheta de plumb este protejata de o folie care ofera si o varietate de culori.

Pretul afisat este orientativ si este pe dmp.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cisa Consulting Srl.
Persoana de contact: Grigoras Constantin
Adresa: Sediu Holtului, Nr. 51; Birou: Str. Stefan cel Mare, Bl. 27, Sc. A, Etaj I, Ap. 4
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0744870210
Telefon mobil: 0744870210
Website: http://www.cisa.info.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi