Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Diana Decor
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Proiectare 3D pt amenajari interioare si spatii verzi
5 €
Brand
Design interior
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Casa ta poate deveni casa visurilor tale!

Credeai ca o casa ca cele din filme presupune solicitarea serviciilor unui designer profesionist si costuri pe care nu ti le permiti sau care ti se pareau absurde ?

ACUM exista solutia pentru tine si casa ta !

DianaDecor aduce pasiunea pentru designul interior in casa sau gradina ta la CELE MAI ACCESIBILE PRETURI din tara! Mentinem standardele ridicate si nu facem rabat de la calitate, pentru ca proiectele DianaDecor reprezinta cartea noastra de vizita. Casa ta de vis, gradina ta de vis – LA TIMP si IN BUGET !

Oferim consultanta dupa ce am discutat si inteles exact ce iti doresti, stabilim conceptul tot impreuna, de proiectare ne ocupam noi ca se incadreaza la ce stim sa facem cel mai bine, pentru managementul lucrarilor mai aducem o echipa de profesionisti fiecare pe domeniul lui ca sa fim siguri ca ce va iesi la final va fi mai mult decat ai reusit sa ne spui in cuvinte.

Daca aducem la realitate gradina ta de vis, ne vom ocupa de executia si intretinerea ei pana in cel mai mic detaliu, asigurandu-ne ca vei gasi confort si liniste in oaza de verdeata creata doar pentru tine !

In  amenajare  se poate tine cont si de tehnica FENG SHUI.
La suprafete mai mari de 150 mp pretul se negociaza.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII SUNALTI LA
TEL: 0746.589.864
Din Gura in Gura