Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Echilibru total in viata

Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
14 pareri

Pantofi sport, talpa convexa dama Perfect Steps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

229 lei Lei
Brand
Tenisi adidasi medicinali
Out Of stock
Descriere
Pantofi sport talpa convexa dama perfect steps, medicinali - fiziologici, pentru slabire si reducere celulita.

Slabeste, scapa de celulita si de durerile de spate cu noii pantofi Perfect Steps!
Perfect Steps este un nou tip de pantofi proiectat cu cea mai avansata tehnologie.

Au un design unic, pentru a va putea ajuta sa pierdeti kilogramele in plus, ard calorii fara a mai merge la sala de sport, ajuta la imbunatatirea circulatiei, alina durerile de spate si genunchi pastrand coloana dreapta.

Pantofii de slabit au o forma revolutionara, unica a talpii, ce contribuie la contractarea diferitelor grupe musculare (muschii fesieri, muschii gambei, a piciorului, ai spatelui sau muschii abdominali) in timpul mersului.

Desi aparent pantofii produc o instabilitate usoara, asemanatoare cu mersul descult prin nisip, efectul pe termen lung este acela de a tonifia grupele musculare si de a contribui la scaderea in greutate. Acest mers este recomandat de catre ortopezi persoanelor cu platfus, pentru a le usura astfel mersul.

Beneficii: tonifierea muschilor fesieri, ai gambei, picioarelor, spatelui si abdomenului, usureaza si diminueaza durerea din timpul mersului in cazul persoanelor cu platfus contribuie la o pozitie corecta si frumoasa a corpului fiind un adjuvant in timpul exercitiilor fizice.

Slabiti usor pas cu pas! Cu Perfect Steps uitati de exercitiile obositoare de fitness sau de diete.

Nu trebuie decat sa mergeti cu ei, iar pantofii Perfect Steps va vor tonifia corpul.

Secretul pantofilor Perfect Steps este designul special, creat pentru a va imbunatati postura, tonifia picioarele, coapsele, abdomenul si fesele.

Obtineti un corp de invidiat fara efort! Purtati-i oricand si oriunde! Acasa, la serviciu, la scoala sau la cumparaturi, Perfect Steps nu doar ca va vor ajuta sa slabiti, dar va vor imbunatati si starea generala a sanatatii.

Imbunatatesc circulatia, indreapta coloana si sunt foarte comozi.

Daca doriti sa slabiti rapid, usor si fara efort, atunci solutia ideala pentru dumneavoastra este Perfect Steps.

Filozofia noastra sa mentinem corpul in miscare.

Miscarea este cheia care ajuta la gasirea si mentinerea echilibrul corect in viata. Cu Perfect Steps putem realiza acest lucru prin designul pantofului nostru unic, care combina un echilibru perfect de functii cu stil.

Transforma-te, pierde greutate si centimetri si arde calorii Perfect steps iti stimuleaza muschii prin simpla miscare de a pasi

Ajuta la tonifierea picioarelor, feselor, spatelui si chiar abdomenului Cu cat folositi mai multi muschi, cu atat ardeti mai multe calorii.

Rezultatele apar in scurt timp si fara diete

Straturile speciale ale pantofilor absorb impactul cand mergi

Elibereaza durerea din genunchi si spate

Ajuta la indreptarea spatelui pentru o postura corecta

Pantofii sunt bazati pe designul si cercetarea unor principii de creare a unei "miscari de rotatie", a unei plimbari.

Talpile pantofului au un design curbat si cuprind diverse straturi care, printre altele, absorb impactul mersului pe jos.

Conceptul cheie este sa simuleze mersul pe jos, descult, pe nisip, "fortand" eficient picioarele sa reactioneze mai intens si stimuland astfel mai multi muschi.
Purtatorul lor efectueaza permanent activitate musculara (gimnastica), iar datorita acestui fapt muschii nu se racesc, scazand astfel pericolul de accidentare
- au multiple beneficii: ajuta in cazul durerilor de picioare (calcaie, genunchi) si de spate, circulatie periferica deficitara, intarind totodata musculatura picioarelor, previne formarea celulitei si o reduce vizibil daca sunt purtati zilnic
- culori / masuri disponibile (lungime talpa) :
ALB / 40 (26,5 cm), 41 (27 cm)
NEGRU / 38 (25 cm), 39 (25,5 cm), 40 (26,5 cm), 41 (27 cm)

Comenzi: 0765.490.002
Livrare prin Fan Courier (1 zi lucratoare = 29 RON) sau Posta Romana (3 zile lucratoare = 20 RON) in Romania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura