Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Echilibru total in viata

Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
14 pareri

Holograma energetica echilibru, vitalitate Focus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
Holograma energie focus echilibru
Out Of stock
Descriere
Holograme energetice Pure Energy Plus CieAura originale made in SUA pentru mai multa energie, forta, vitalitate, echilibru, flexibilitate, rezistenta

Avand forma ovala (D = 3,1 cm; d = 1,7 cm), determină o creştere a forţei musculare, a flexibilităţii si a stabilităţii, cat şi a clarităţii mentale, făcând ca sportivii si cei care le utilizează să aibă performanţe mult mai bune.

MOD DE UTILIZARE:
- Plasati Cipurile Pure Energy Plus pe puncte de acupunctura dupa cum se vede in imagine.
- Mai multe cipuri CieAura pot fi folosite in combinatii.
- Cipurile pot fi plasate pe ambele parti ale corpului.
- Cipurile nu sunt transdermale; nimic nu intra in corp.
- Plasturele Pure Energy Pluspoate fi folosit aproximativ 48 de ore.
- Daca luati medicamente, consultati medicul inainte de a le folosi.
- “Cipurile Holografice Transparente Energy CieAura” trebuie folosite cel putin intre 4 si 5 zile pe saptamana pentru un echilibru consistent al corpului.
- Cele mai bune rezultate se obtin daca corpul este hidratat corect.
- Nu tineti cipurile in buzunare deoarece ele se activeaza daca sunt la un 1 cm (2 inch) de corp.
- Tineti cipurile departe de magneti puternici deoarece ele pot fi sterse.
- Inainte de culcare indepartati cipurile PURE ENERGY PLUS.

Cipurile Holografice Transparente CieAura PURE ENERGY PLUS sunt o noua tehnologie revolutionara ce combina peste 3000 de ani de tratamente homeopatice cu tehnologia secolului 21. Echipamentul patentat CieAura implanteaza cu acuratete vibratii intrinseci in cipul holografic transparent.

Cipul este efectiv o holograma avansata programata care comunica cu corpul tau. Tot ce este in corpul tau vibreaza. Cand aceste vibratii sunt pe frecventa optima si armonioasa, noi suntem bine si totul este eficient. Cand orice vibratie se abate de la frecventa armonioasa, noi ne imbolnavim, devenim obositi, sistemul imun isi pierde eficienta etc.Cipurile noastre energetice lucreaza cu conductorul central pentru a armoniza optim sau a aduce in echilibru corpul tau.

Cipul pentru energie nu creeaza o alta forta pe care tu inca nu o ai, dar face corpul sa functioneze la optim, rezultand mai multa rezistenta, vigurozitate si concentrare, deoarece maximizeaza sistemul imunitar al corpului.

Asezata pe / langa HOLOGRAMA ENERGETICA impotriva oricarei dureri PURE RELIEF, potenteaza efectul acesteia.

HOLOGRAMELE SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA, indiferent daca acest lucru se va intampla peste cateva zile, saptamani sau luni. Practic, HOLOGRAMA poate fi REFOLOSITA până când, cumulat, se adună această durată totala de ore, cât este ea activă.

Cipurile holografice CieAura functioneaza cel mai bine atunci când sunt plasate pe puncte de acupunctura (http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/ghidul-incepatorului-in-acupunctura.html) si atunci când organismul este bine hidratat (http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/09/importanta-hidratarii-la-folosirea.html)
Termen de garantie: 50 de ani

Se folosesc DOAR PENTRU UZ EXTERN.

Pentru mai multe detalii, cititi HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA (http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html)
Pret:
- 25 lei / 1 holograma PURE ENERGY PLUS, comenzi de minim 4 holograme
Plicul contine 18 holograme energetice PURE ENERGY PLUS

Comenzi: 0765.490.002
Livrare personala in Bucuresti, sector 2.
Livrare prin Fan Courier in Romania.
CieAura va invita sa-i vizitati magazinul virtual www.cieaurashop.bizoo.ro/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura