Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Echilibru total in viata

Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
14 pareri

Holograme energetice sportivi, circulatie, focus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
Holograme sportivi potenta focus
Out Of stock
Descriere
Holograme energetice cx2 cieaura originale made in sua pentru sportivi, circulatie si disconfort, rezistenta, claritate mentala, concentrare, mai multa energie, forta, vitalitate, echilibru, flexibilitate

Exista 2 tipuri de holograme CX2, avand o durata de 48 de ore:

Chiar daca toata lumea poate folosi aceste holograme, CX2 este destinat tinerilor, generatiei foarte active (liceeni sau sportivi profesionisti). Impreuna, aceste holograme vor ajuta fiecare atlet sa atinga o performanta de varf, de fiecare data.

HOLOGRAMA CX2 PROFESSIONAL STRENGHT ENERGY, avand forma ovala (D =3 cm; d = 2 cm), imbunatateste semnificativ rezistenta,da claritate mentala si concentrare, vitalitate,echilibru si imbunatatestemasa musculara in timpul antrenamentelor sau concursurilor. Aceasta holograma are cea mai puternicaformula disponibila pe piata, incluzand chiar si energii care ajuta muschii la recuperare rapida dupa o performanta obositoare
HOLOGRAMA CX2 pentru CIRCULATIE si DISCONFORT are forma rotunda (D = 2 cm). Este proiectata pentru a fi pusa pe corp pe locul expus la efortul cel mai mare si care va deveni cel mai probabil dureros sau unde se va simti disconfort in timpul sau dupa competitii atletice (de exemplu, un jucator de fotbal ar putea pune HOLOGRAME pe spate; un jucator de tenis, pe cot).

MOD DE UTILIZARE:
Plasati CX2 pe puncte de acupunctura dupa cum se vede in imagine.
Mai multe cipuri CieAura pot fi folosite in combinatii.
Cipurile pot fi plasate pe ambele parti ale corpului.
Cipurile nu sunt transdermale; nimic nu intra in corp..
Cipurile Holografice Transparente CX2 CieAura trebuie folosite cel putin intre 4 si 5 zile pe saptamana pentru un echilibru consistent al corpului.
Cele mai bune rezultate se obtin daca corpul este hidratat corect.
Nu tineti cipurile in buzunare deoarece ele se activeaza daca sunt la un 1 cm (2 inch) de corp.
Tineti cipurile departe de magneti puternici deoarece ele pot fi sterse.
Inainte de culcare indepartati cipurile CX2.
Cipurile Holografice Transparente CieAura CX2 sunt o noua tehnologie revolutionara ce combina peste 3000 de ani de tratamente homeopatice cu tehnologia secolului 21.
HOLOGRAMELE SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA, indiferent daca acest lucru se va intampla peste cateva zile, saptamani sau luni.Practic, HOLOGRAMA poate fi REFOLOSITA pana cand, cumulat, se aduna aceasta durata totala de ore, cat este ea activa (48 ore).
Cipurile holografice CieAura functioneaza cel mai bine atunci cand sunt plasate pe puncte de acupunctura ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/ghidul-incepatorului-in-acupunctura.html ) si atunci cand organismul este bine hidratat ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/09/importanta-hidratarii-la-folosirea.html )
Termen de garantie: 50 de ani
Se folosesc DOAR PENTRU UZ EXTERN.
Pentru mai multe detalii, cititi HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html )
Pret:
- 25 lei / 1 holograma CX2, comenzi de minim 4 holograme
Plicul contine 27 holograme energetice CX2: 18 HOLOGRAME CX2 PROFESSIONAL STRENGHT ENERGY si si 9 HOLOGRAME CX2 pentru CIRCULATIE si DISCONFORT.

Comenzi: 0765.490.002
Predare personala in Bucuresti, sector 2.
Livrare prin Fan Courier (1 zi lucratoare = 27 RON) sau Posta Romana (3 zile lucratoare = 16 RON) in Romania .
Va multumim.
Spor la cumparaturi!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura