Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Echilibru total in viata

Membru Bizoo de 12 ani.
4.50
4 stars: Foarte bun
14 pareri

Holograma energetica somn, insomnii, sforait, detoxifiere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
Holograma somn sforait detoxifiere
Out Of stock
Descriere
Holograma energetica CieAura pentru noapte (Rest Quiet), avand forma patrata (L = 2 cm), asigura o detoxifiere a organismului si un somn profund, transformand somnul fara vise intr-un somn cu vise, de tip REM. In afara de un somn linistit, a doua zi pacientul se trezeste mult mai odihnit si ci o vitalitate mult mai mare.
De asemenea, Holograma energetica CieAura Rest Quiet este extrem de utila pentru reducerea sau eliminarea definitiva a sforaitului.

Are o durata de 24 de ore, deci poate fi utilizata 4 nopti / 6 ore sau 3 nopti / 8 ore.
Pentru detoxifierea organismului, se recomanda o cura de o luna, astfel: se utilizeaza holograma energetica REST QUIET timp de 6 nopti, iar a 7-a noapte se face pauza, pentru resetarea organismului.

NU CONTINE NICIUN FEL DE MEDICAMENT, NICIO SUBSTANTIA INTERZISA in SPORT, ca urmare NU EXISTA EFECTE SECUNDARE sau REACTII ADVERSE!

HOLOGRAMELE ENERGETICE CieAura REST QUIET detin certificatul BSCG.
HOLOGRAMA ENERGETICA CieAura REST QUIET se lipeste pe tampla, pe al treilea ochi sau pe punctul de acupunctura 33, situat pe interiorul piciorului, in spatele osului gleznei, aliniat intre coroana si varful genunchiului.
HOLOGRAMELE SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA, indiferent daca acest lucru se va intampla peste cateva zile, saptamani sau luni. Practic, HOLOGRAMA poate fi REFOLOSITA pana cand, cumulat, se aduna aceasta durata totala de ore, cat este ea activa (24 ore).
Cipurile holografice CieAura functioneaza cel mai bine atunci cand sunt plasate pe puncte de acupunctura (http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/ghidul-incepatorului-in-acupunctura.html) si atunci cand organismul este bine hidratat (http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/09/importanta-hidratarii-la-folosirea.html)
Intre administrari, HOLOGRAMA trebuie tinuta departe de corp, pentru a nu fi activata. Ea se activeaza cand este la 1 cm de corp, astfel incat ea isi poate face efectul chiar daca o tineti intr-un buzunar.

Termen de garantie: 50 de ani
Se folosesc DOAR PENTRU UZ EXTERN.
Pentru mai multe detalii, cititi HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html ) , http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/10/holograma-energetica-pentru-dureri-pure.html
Pret:
- 25 lei / 1 holograma REST QUIET (pret valabil pentru comenzi de minim 4 holograme)
Plicul sigilat contine 18 holograme energetice REST QUIET.

Comenzi: 0765.490.002
Predare personala in Bucuresti, sector 2.
Livrare prin Fan Courier (1 zi lucratoare = 27 RON) sau Posta Romana (3 zile lucratoare = 16 RON) in Romania .
Va multumim.
Spor la cumparaturi!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura