Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Asian Home Gourmet

Noi aducem gustul asiei!
+4 (0) 31.418.7227, 0751.379 016

Despre noi

Trimite mesaj
Grupul de companii Choronette OFT Romania

Cine suntem ?

Choronette OFT - Romania este partener al HS OFT BV, liderul de piata in Europa, pe segmentul de distributie al alimentelor Asiatice autentice cat si nealimentare, specifice nisei. Ceea ce noi importam reprezinta Gustul Asiei - in general, produsele si brandurile regasite pe rafturile supermarketurilor din Asia.

- Misiunea noastra?
a�� Sa aducem pe mesele romanilor bogatia gustului si mireasma mancarurilor Asiatice autenticea��.

Strategie:

1. RO: Prin importul unei game complete de ingrediente autentice, folosite in bucatariile Asiei, oferim toate mijloacele necesare pentru pregatirea mancarurilor Asiatice.

EN: Provide the tools for preparing Asian recipes, by importing a full range of authentic ingredients.

2. RO: Sa asiguram disponibilitatea plajei de ingrediente in piata de consum, prin mentinerea si dezvoltarea retelelor de distributie.
EN: Make these ingredients available to the consumer by maintaining and further developing an extensive distribution network.

3. RO: Educarea consumatorilor cu privire la modul de folosire a produselor, prin punerea la dispozitie, atat a retetelor Asiatice autentice cat si a instructiunilor si sugestiilor de folosire.
EN: Educate consumers on the use of the ingredients by providing recipes and directions for use.

4. RO: Orientarea catre corporate business.
EN: Corporate customer orientation.

Infrastructura grupului de companii si parteneri:

Suprafata birouri si hale depozitare si manipulare marfuri: 58.200 m2

Numar angajati: 203

Furnizori: 150 companii & exclusivitate pentru 40 de branduri de top.

Gama de produse: 2300 produse alimentare & nealimentare

Containere importate: 30-35 pe saptamana.

Flota transport: 33 camioane cu diverse configuratii frigo

Clienti: Magazine asiatice, lanturi de supermaketuri & angrosisti.


Exemplu general produse comercializate: Condimente asiatice, mixuri de condimente asiatice, diverse legume asiatice, ciuperci urechi de lemn, bambus, conserve bambus, sos de peste, paste din orez, vermicelli din orez, rice sticks, paste chinezesti cu ou, faina din orez, sos de stridii, ulei de susan, ulei de palmier, ulei de nuca de cocos, ulei de alune, otet din orez, pasta de creveti, wasabi, diverse seminte, chilli uscat, praf de chilli, ghimbir pulbere, anason stelat, tofu, pasta miso, curry, alge de mare, alge pentru sushi, alge Wakame japoneze, foi de orez pentru pachetele de primavara, ceai chinezesc, sos de soia, diverse sosuri de soia diferentiate prin aroma si consistenta, MSG, sare chinezeasca, vin din orez, condiment fructe de mare, peste, condiment cu 5 arome, kimchi, ghimbir murat, alune, nuci pecan, bean sprouts, chopsticks,(betisoare chinezesti), Wok-uri, aparate de gatit la abur confectionate din bambus, diverse articole de bucatarie, deserturi asiatice, fortune cookie, diverse snaksuri etc.

Despre Asian Home Gourmet:

Prin gama de condimente asiatice autentice, paste de condimente asiatice si sosuri obtinute din cele mai proaspete ingrediente certificate la nivel mondial ca produse bio, naturale, Asian Home Gourmet isi propune sa aduca minunatele delicii din bucataria asiatica direct la dumneavoastra acasa. Milioane de oameni din intreaga lume se indragostesc de versatilitatea, gustul si accesibilitatea produselor noastre.

WebSite: www.asianhomegourmet-online.ro
Produse si servicii:
condimente asiatice Asian Home Gourmet, Chopsticks betisoare chinezesti, sos de stridii, sos de peste, pasta creveti, pasta Miso, Kimchi, paste din orez, foi de orez, otet de orez, vin din orez
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
Certificaat Milieukeur CGD6850020; ACCREDIA ; DNV - Det Norske Veritas - Management System Certificate; MGMT. SYS. RvA C024; DNV IFS Logistic Certificate; DNV IFS Food Certificate.
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Asian Home Gourmet
Persoana de contact: Zaharia Vlad
Adresa: Str. Vlad Dracu, Nr. 1, B13
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: +4 (0) 31.418.7227
Telefon mobil: 0751.379 016
Website: http://www.asianhomegourmet-online.ro