Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament pentru nevralgia intercostala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Nevralgia intercostala poate fi definita ca fiind o durere puternica (severa), care este localizata intre doua coaste succesive, pe traiectul unui nerv intercostal.

In cele mai multe cazuri nevralgia intercostala apare in urma unor traumatisme, activitati fizice intense, in urma carora discurile intervertebrale/vertebrele se pot deplasa, si determina compresia nervilor toracali.

Simptomul principal in caz de nevralgie intercostala este durerea (toracica), care se poate manifesta constant (pe parcursul intregii zile), sau brusc (ca o lovitura, intepatura), iradiand de-a lungul coastelor, dinspre spate spre partea din fata a toracelui - stern. Durerea creste in intensitate la efort fizic (ridicare de greutati), rasucire, tuse, stranut, ras.

Nevralgia intercostala - Tratament

Tratamentul nevralgiei intercostale urmareste reducerea/eliminarea durerii, incetarea efectelor negative produse de nervul afectat (amorteli/furnicaturi, slabiciune musculara, etc.), si recastigarea mobilitatii - asigurand astfel revenirea pacientului la activitatile zilnice.

Tratamentul pentru nevralgia intercostala presupune aproximantiv 2-4 sedinte - in functie de gravitate, cu o frecventa de doua sedinte/saptamana. Acesta poate fi aplicat si in perioada acuta, iar in majoritatea cazurilor pe perioada terapiei nu este nevoie de tratament medicamentos.

Terapia nu este dureroasa. Manipularile vor fi precedate de manevre specifice pentru relaxarea si incalzirea musculaturii din zona afectata, avand drept scop detensionarea musculaturii pentru executarea cu succes a repozitionarii vertebrelor si decomprimarea nervului presat.

Scopul nostru este de a trata nevralgia intercostala, oferind o metoda de tratament cu efecte de lunga durata.

Va asteptam cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center, pe strada Oltului Nr.47.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura