Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament nedureros pentru cervicobrahialgie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cervicobrahialgia poate fi definita ca un sindrom dureros al regiunii cervicale si regiunii umarului.

Principala cauza o reprezinta discopatiile cervicale - mai ales la femei in jurul varstei de 50 de ani sau herniile de disc, dar poate apare si in urma unor traumatisme, leziuni tumorale, unele afectiuni intratoracice.

Simptomatologia este dominata de durere. Acesta poate avea debut acut sau insidios, cu agravare progresiva. In general durerea este unilaterala, si poate iradia in umar si membru superior, traiectul brahialgiei depinzand de radacina atinsa a plexului brahial. Durerea se intensifica la tuse, stranut si la miscarile coloanei cervicale. Apare uneori nocturn si cedeaza la repaus.

Cervicobrahialgie Tratament urmareste ameliorarea/eliminarea durerii, cresterea mobilitatii, incetarea efectelor negative asupra membrelor prin care trece nervul presat (parestezii, amorteli, diminuarea reflexelor), asigurand astfel revenirea pacientului la activitatile zilnice.

Terapia nu este dureroasa. Manipularile vor fi precedate de manevre specifice pentru relaxarea si incalzirea musculaturii din zona afectata, avand drept scop detensionarea musculaturii cervicale pentru executarea cu succes a repozitionarii discurilor intervertebrale si consta in manipularea cervicala, prin care discurile intervertebrale sunt asezate la loc, astfel nervii cranieni nu mai sunt presati iar circulatia sangvina revine la normal simptomele amintite disparand.

Tratamentul pentru cervicobrahialgie presupune aproximantiv 4-6 sedinte - in functie de gravitate, cu o frecventa de o sedinta/saptamana.

Scopul nostru este de a trata cervicobrahialgia cu succes, oferind o metoda de tratament cu efecte de lunga durata.

Va asteptam cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center pe strada Oltului nr 47, daca aveti nevoie de tratament pentru cervicobrahialgie!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura