Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament umar blocat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Umarul blocat este o afectiune caracterizata prin rigiditate si durere la nivelul articulatiei umarului.

Tratament pentru umar blocat prin chiropractica la CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

Durerea de umar va afecteaza activitatile zilnice? Aveti umarul blocat? CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj-Napoca va ofera un remediu nou, cu succes folosit in tratarea acesteia: chiropractica.

La umarul blocat, debutul durerii este progresiv - poate sa persiste cu o intensitate scazuta, sau poate sa dispara si sa reapara periodic pe parcursul bolii. Se exacerbeaza in timpul noptii - imposibilitatea de a dormi pe partea afectata, si la asocierea miscarilor umarului (pieptanat, ridicarea bratului peste cap). Durerea progreseaza apoi la faza constanta in repaus, agravata de miscarile umarului, inrautatita de expunerea la frig, vibratii, stresul psihologic si modificarile vremii.

Apare de asemenea pierderea progresiva a miscarilor active si pasive ale umarului. Miscarea afectata mai intai este rotatia externa, urmata apoi de abductie, rotatie interna si flexie. Miscarile se pierd in cateva luni.

Tratament pentru umar blocat are ce obiective: calmarea/incetarea durerii, combaterea inflamatiei, refacerea troficitatii tesuturilor, si recuperarea functionalitatii umarului, asigurand astfel revenirea pacientului la activitatile zilnice.

Terapia nu este dureroasa. Manipularile vor fi precedate de manevre specifice de relaxare, si totodata incalzire musculaturii din zona afectata, avand drept scop detensionarea musculaturii pentru executarea cu succes a manipularii.

Tratementul pentru umar blocat presupune aproximativ 2-4 sedinte - in functie de gravitate.

Scopul nostru este de a trata umarul blocat, oferind o metoda de tratament care permite revenirea pacientului la activitatile zilnice intr-un interval de timp relativ scurt.

Va asteptam cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center pe strada Oltului Nr.47, daca aveti nevoie de tratament pentru umar blocat!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura