Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament blocaje lombare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Tratamentul pt Blocaje lombare urmareste reducerea contracturii musculare, inlaturarea durerii si daca exista, incetarea efectelor negative asupra membrelor prin care trece nervul presat (parestezii, amorteli, oboseala musculara), asigurand astfel revenirea pacientului la activitatile zilnice.

In caz de blocaje lombare, pacientul ramane imobilizat la nivel lombar in urma unei contracturi musculare provenite din cauza presiunii unui disc intervertebral pe maduva spinarii/radacina nervilor spinali.

Blocaje lombare poate aparea in discopatie lombara, la hernie de disc lombara, lombosciatica sau orice afectiune/traumatism in urma caruia maduva spinarii/radacina nervilor spinali este pusa sub presiune de un disc intervertebral.

In cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center puteti beneficia de un remediu nou si cu succes folosit pentru tratamentul blocajului lombar, acesta fiind chiropractica - manipularile osteoarticulare.

Terapia nu este dureroasa.

Manipularile vor fi precedate de manevre specifice, pentru relaxarea si incalzirea musculaturii din zona afectata, avand drept scop detensionarea musculaturii lombare pentru executarea cu succes a repozitionarii discurilor intervertebrale, si decompresarii nervului presat.

Tratamentul pentru blocaje lombare presupune aproximantiv 3-4 sedinte - in functie de gravitate, cu o frecventa de doua sedinte/saptamana, dupa care vor urma 5-6 sedinte cu o frecventa de o sedinta/saptamana, pentru tratarea afectiunii care a cauzat blocajul lombar. In majoritatea cazurilor pe perioada terapiei nu este nevoie de tratament medicamentos.

Aceste rezultate pot fi obtinute prin chiropractica - manipulare lombara,  nervul nu mai este presat iar durerea si contractura musculara dispare.

Va asteptam cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center daca aveti nevoie de Tratament pt. blocaje lombare!

Scopul nostru este de a trata blocajul lombar, oferind o metoda de tratament cu efecte de lunga durata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura