Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament nedureros pentru torticolis

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Tratament torticolis la CHIROMEDICA Health & Wellness Center Cluj. Nedureros si eficient.

Aveti gatul intepenit? Suferiti de torticolis? In cadrul clinicii CHIROMEDICA Health & Wellness Center din Cluj-Napoca puteti beneficia de un remediu nou, cu succes folosit pentru tratament pentru torticolis, acesta fiind chiropractica.

Torticolisul reprezinta denumirea pentru o afectiune caracterizata prin inclinarea laterala a capului si a coloanei cervicale, in urma unei afectiuni musculare, vertebrale sau nervoase, miscarea gatului devenind dureroasa si anevoioasa.

Se manifesta prin: contractii anormale ale muschilor pe o parte a gatului, orientarea in lateral a capului, tensiune/sensibilitate musculara, durere la nivelul umerilor si spatelui, durere de cap, senzatii de arsura.

Torticolisul poate fi congenital sau castigat.

Torticolisul congenital este cauzat de o dezvoltare insufucienta a muschiului sternocleidomastoidian, prin ruptura sau intinderea acestuia in timpul nasterii.

Leziunea produce hemoragie, care apoi se reabsoarbe, ducand la aparitia unei cicatrici ce scurteaza muschiul.

Torticolisul castigat apare in urma unor traume la nivelul gatului sau al coloanei cervicale (trauma poate produce subluxatie atlantoaxiala, in care cele doua vertebre de la baza craniului aluneca, destabilizand ligamentele), leziuni ale musculaturii gatului, pozitii incorecte la birou sau in timpul somnului, expunerere la curentii de aer, infectii de la nivelul capului/gatului, tumori, artrita coloanei cervicale, anomalii vasculare, etc.

Dupa pozitia capului poate fi: laterocolis (versiunea „ureche la umar”; implica muschii sternocleidomastoidian, splenius, scalen, levatorul scapulei si paravertebrali), anterocolis (versiunea „barbie la piept”; sunt afectati muschii sternocleidomastoidian, scalenii si compexul submental) sau retrocolis (versiunea „barbia in aer”; imlica muschii spenius, trapezoid si paravertebrali).

Multi pacienti experimenteaza combinatii ale acestor versiuni.

Tratamentul torticolisului se axeaza pe relaxarea musculaturii contractate de la nivelul gatului, ameliorarea durerii, si recuperarea functionalitatii gatului, asigurand astfel revenirea pacientului la activitatile zilnice.

Atingerea acestor obiective devine posibila prin chiropractica - manipulare osteoarticulara pentru tratament torticolis si presupune aproximativ 2-3 sedinte - in functie de gravitate.

Scopul nostru este de a trata torticolisul, oferind o metoda de tratament care permite revenirea pacientului la activitatile zilnice intr-un interval de timp cat mai scurt.

Astfel ca, terapia pentru tratarea torticolisului consta in manevre specifice de relaxare/incalzite a musculaturii cervicale si manipularea cervicala, astfel simptomele amintite dispar.

Va asteptam cu mult drag la CHIROMEDICA Health & Wellness Center pe strada Oltului nr 47, Cluj-Napoca, daca aveti nevoie de tratament torticolis! Programari online!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura