Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Chemical Company S.a.

0232214267, www.chemical.ro

Transport marfuri periculoase

Transport marfuri periculoase
Telefon:
0232214267
 

Detalii produs

S.C. Chemical Company S.A. transporta marfuri periculoase la beneficiari, intrucat are la baza toate autorizatiile necesare realizarii acestui tip de transport.

Oferim servicii de colectare, reciclare, depozitare temporara, eliminare si distrugere produse cu regim special, expirate si transportul acestora pentru toate categoriile de deseuri lichide si solide.

Transportul deseurilor se face cu autovehicule omologate ADR. Deseurile colectate vor fi transportate in ambalaje autorizate IPROCHIM. Serviciile noastre au fost apreciate intotdeauna de clienti, in primul rand pentru calitatea si promptitudinea lor. De aceea consideram ca avem capacitatea tehnica si manageriala pentru rezolvarea in timp util a celor mai pretentioase proiecte.

Serviciile oferite de compania noastra sunt solutii practice, care rezolva efectiv problemele dumneavoastra:
- Organizarea de transporturi pentru deseuri periculoase compania noastra detine mijloace de transport autorizate in acest sens.
- Intocmirea documentatiilor legate de deseurile periculoase: obtinerea aprobarilor pentru transportul deseurilor, realizarea documentelor specifice predarii-primirii deseurilor, intocmirea de buletine de analiza pentru deseuri, incadrarea deseurilor conform Catalogului European al Deseurilor, etc.

- Compania noastra este autorizata pentru colectarea, transportul si depozitarea deseurilor periculoase in vederea eliminarii sau reciclarii acestora, dupa caz.
- Solutii logistice si tehnice pentru ambalarea si depozitarea deseurilor periculoase: legislatia in vigoare prevede reguli stricte vis-a-vis de acest aspect, fie ca este vorba de procesul de colectare a acestor deseuri, stocarea si depozitarea lor, etichetarea sau pregatirea pentru transport.

De asemenea, va informam ca in conformitate cu Legea nr.300/2002 privind regimul juridic al precursorilor folositi la fabricarea drogurilor, publicata in M.O. nr.409 din 13.06.2002 si cu Regulamentul de aplicare a acesteia publicat în M.O. nr. 772 din 23.10.2002, pentru a va putea livra produsele, aveti obligatia de a ne pune la dispozitie urmatoarele documente:

1. Declaratia de utilizare a cumparatorului pentru livrari individuale/livrari multiple, intocmita conform anexei 5A, respectiv 5B din legea mai sus mentionata;
2. Avizul de functionare pentru operatiuni cu precursori pentru activitatea de procurare din tara si folosire in procesul de productie, aviz eliberat de catre Agentia Nationala pentru Substante si Preparate Chimice Periculoase.
3. Declaratia locatiilor pentru precursori eliberata de Agentia Nationala Antidrog.

Toate societatile comerciale pot sa transporte sau sa incredinteze precursori pentru transport, numai operatorilor care detin o autorizatie speciala eliberata in conditiile legii.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Chemical Company S.a.
Persoana de contact: Fotica Andreea
Adresa: Bd.Chimiei, Nr.14
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0232214267
Telefon mobil: www.chemical.ro
Fax: 0232239170

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi